Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lequipe'e göre favori degilmişiz ama almak için bastırıyormuşuz. Antrenmana çıkmış birde bugun bitti gibi bir durum yok gibi admirim yine yanlış anons.
Tüm dünyaya duyurup alamazlarsa cidden defolup gitsinle. Altı üstü 30 maçı olan bir herif te allam

1 eylül itibarıyla fırsat transferi kovalayacağız. 8 için acele etmeyelim

Lequipe'e göre favori degilmişiz ama almak için bastırıyormuşuz. Antrenmana çıkmış birde bugun bitti gibi bir durum yok gibi admirim yine yanlış anons.
Jelerti cekip keyfimize bakmamiz lzm.

Favori olmadigimiz adamlari bekleyip vakit kaybetmeyelim gecen sezonki gibi. Sonunda sag beke bi dombele getiririz, tutarsa ligin icinden gecer diye kendimizi avuturuz

Sabah evrakları hazırlıyorduk, akşam yine favori olmayan pozisyona düşmüşüz.

o zaman sadece sergio,tete,cica falan göndersek yeter.Artık ben 10 no da bekliyorum Rabiot bile gelse yangın çıkarırım 10 almazlarsa.Sınır da kalkıyor alın artık

+ olarak jelerti de alın paraya kıyın artık daha sınır filan da olmayacak , köhnle gitmez sezon

35 + 5 başarı bonusu olursa zaten hayır deme lüksümüz yok.

ama bu yönetim..

gidip...

20-22 falan ..25 falan ...sakın yani sakın.. Tv gelirinden 100-130 M Euro arası geliri var hepsinin minimum...kökeceksin.

35 milyon yarısi bankalar birliğine, kalan para da maaşa gidecek, ne kaldı elde ?

Yav adamın maniti hatunu falan vardır orada boşverin salın adamı gitmez barış 😂

Mazroui gidin alın .Deyin önünde efsaneniz diyecek oynayacak .Bayernle ilişkiler iyi .Bayernde boey kimmich var bu adamı verirler.Bu adam Cl de oynayacak as bek olarak gelir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt