Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kim mesela 6 m euroya alınabilecek ve Oğuz’dan daha iyi olduğuna emin olduğun kanat

Başkanlarıyla falan alakası yok ya istese Akbaba’yı da verirdi Berkan’ı da

Çingene pazarlığından dolayı almadık 5 verip 6 pahalı demekte ben mantık da göremiyorum.
Oğuz da mevzu şu Baris Alper‘in yükselişiyle birlikte birden bire „fiziksel kanat“ tanımı ortaya çıktı. Ondan önce Trezeguet veya Ghezzal‘in parladığı dönemlerde „dribblingci kanat alınsın“ mevzusu çıkmıştı. Her oyuncuyu bir diğeriyle kıyaslayarak vizyonumuzu baya kisitliyoruz bence şöyle bir gerçek var bu ligte her süratli futbolcu kolaylikla iş yapar zaten Avrupa da çoğu zaman geçişte oynadığımız için sprinter kanat eksikliğimiz yıllardır belli oluyordu. Bu yüzden Baris Alperi baştan bugüne kadar tutanlardan birisiyim gücü filan değil de sprinter olması en büyük özelliği ligde göze batma sebebi de bu. Oğuz barış kadar sprinter bir oyuncu değil bir kere. Zaha, Tete, Kerem, Ziyech, Yunus bunların hiç birisi süratli değil. Yıllardır söylediklerimin arkasindayim bu takıma yabancı da olsa sprinter bir kanat şart oğlu şart.

Sonko var mesela Gent mi emin değilim Belçika takıminda oynayan inanılmaz iş yapar mesela o rakamlara alinabilecek illa Yerli olmaliydi diyorsan Eren Dinkci geçen sezonun en süratli oyuncusu seçilmişti bundesliga da yanlış hatırlamıyorsam 5 M Euro‘ya Freiburga gitti teklif bile götürmemisizdir eminim.

Şu oyuncunun hastayım mesela explosive Winger‘in karşılığı bu tip oyuncular işte Oguzlara Keremlerle Avrupa da hiç bir şekilde başarıya ulasamazsin

Edit: Gent 7 milyona almış mesela

Son düzenleme:
mctominay tam aradığımız adam tabi

ama barca ilkayı bonservissiz satarsa hala bir sürpriz beklentim var

EPL takımı o parayı "denemek" için verebilir - keza bazı fransa takımlarıda satışları iyi olduğu için yapabilir.

bizim en ufak şansımız olmaz bu adam için. ya da kapalı kutu bir transfer için o maliyete girilmez 1 turnuva performansıyla bence bizim açımızdan.

trabzon bu arada hep medyada çok ses çıkmaz - çat çat arkaplanda bitiriyor tüm işini yıllardır. iyi kötü tartışılır - ama trasnferlerini yürütüyor.
Ts'nin transferleri Bjk'den daha çok beğendim şahsen eğer forvet işini de hallederlerse ciddi rakip olurlar.

öyle de bu adamlar talisca icardi vb gibi maçı alıp başka yere götürecek adamlar da değil

ihtiyacımız da o değil

orta sahamızı fiziksel olarak güçlendirecek biraz da ayağı düzgün bir adam arıyoruz

20 milyon + konuşulan 4 5 milyon maaş çok yüksek geliyor bana bu rol için
Orta saha için zaten alacağımız maks kalite bahsi geçen isimler. Bunlarin piyasası da bu rakamlar işte haberlerde okuyup takip ediyoruz. Ucuza daha iyisi varsa bende öğrenmek isterim. Daha iyisine gitsen kimi alacağız buralara Valverde veya Camavinga falan gelmeyeceğine göre bizim alacağımız oyuncu işte Wendel, biraz beklersen belki Rabiot o da çok para istiyor gerçi yani zor, Ağustos sonunu beklersem dersen belki McTominay veya Hojbjerg falan tabi o zamana kadar başkaları almazsa.

Piyasa böyle, bize 20 milyon çok gelebilir daha önce hiç bu kadar vermediğimizden dolayı ama aslında normal rakamlar bunlar. Kaç senedir para basıyoruz, oyuncu satıyoruz, kâr yapıyoruz, ciddi sponsor gelirlerimiz var. Biz niye vermeyelim 15-20 milyon euro? Şu anki isimden bağımsız kimi alacaksak artik bu rakamları vermeye alışsak iyi olacak yoksa kimseyi alamayiz yine. Eğer büyük kulübüz diyorsak büyük paralar harcamayı zaman zaman doğru transferde yapmak gerekiyor.

Yunus 8
Emin 4
Tete 7
Falan bi para gelse tominayı alırız

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ts'nin transferleri Bjk'den daha çok beğendim şahsen eğer forvet işini de hallederlerse ciddi rakip olurlar.
valla hem TS hem BJK gecen sezon 50 puanın etkisiyle hamleler yapıyorlar - BJK intihar nitelikli trasnferler yapıyor başarısız olursa fena patlayacak ek gelir üretemezse .

TS biraz daha ölçülü gibi o konuda - zaten biraz zıplama yapsınlar - fenerin mahfolması lazım bu sezon . gerekirse Ts bjk biz 3lü yarışlaım fener sürünsün special one ı ile .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt