Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
para mara yok işte
yalan dolan nesini anlamıyorsunuz?!

bunlar yetkiyi alıp 70 milyonu indirip transfer yapacaklardı

yetki olayı istedikleri gibi olmadı onun için bu yaşananlar!!!!

yalan dolan hayatları

6 milyonu bile 6 taksite bağlamaya çalışıyorlar para olmadığı için

bu yönetimin daha çokkkkkk skandallarını göreceksiniz!

yürümeyen veyahut güven duygusunun kaybolduğu her işi kesip atmazsan
çok çekersin

insanda işde aynı bu hususda
kesip atacaksın hayatda arkana bile bakmadan
yeni kişiler yeni işler bakacaksın!

Galatasaray, Manisa FK oyuncusu Ayberk Karapo ile ilgileniyor.

👀 Ayberk ile Anderlecht ve Atalanta da ilgileniyor.

💰 Manisa FK, 2 M € talep ediyor.

(Calcio Mercato)
Sağ stoper ve sağbek oynayabilen bir oyuncuydu sağ bekte iyi de oynuyor diyorlardı ama çapraz yırttı ondan sonra nasıl döner hiç bilmem ve bu sakatlıktan sonra nasıl döneceği belli olmayan birine 2 milyon verilir mi? Sanmam

Eren alınabilirdi evet ama alınmadı, alınsa kimse Oğuz demezdi. Barış sadece süratli değil, güçlü ve gelişen bir adam. Yerli öncelik evet ama dediğin adamdan yüksek ihtimalle bir cacık çıkmaz, o adamların elde patlama yüzdesi de çok yüksek.

Bu ligin bug’ı bence hızlı kanatlar değil Ziyech gibi kanatlar, bunlar düzenli oynadığında inanılmaz istatistiklere çıkıyorlar, Ghezzaldaki olay buydu.
Ziyech konusunda yüzde yüz katiliyorum hatta geçen de söyledim Ziyech bu ligin en yetenekli oyuncusudur diye. Yani gerçekten de „isterse ligi karisi yapar“ söylemine %100 uyan bir futbolcu. Ziyechi hoca da banko görüyor bence bir kanat Ziyech olur diğer tarafta daha Baris Alper çoğunlukla sağda oynadı sola sonradan alıştı orada da Kerem ve Zaha var daha Tete ve Yunus‘a girmiyorum bile hocanın da dediği gibi Oğuz hamlesi gerçekten çok mantıksız olurdu an itibarıyle konuşuyorum.

Ha yönetim gider son gün Barisi Keremi satar orası ayrı mevzu yaparlar mı yaparlar vallah ama bunların dengesizliği ile yola çıkacaksak işimiz zor zaten öyle bir senaryo‘da b planları da olmayacak bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt