Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yalan yok bu arada - tamamen ekonomik bir endişe aslında bu

McTominay ve Rabiotta gireceğmiz mali yükün meyvesini yer miyiz kuşkum çok fazla. Tominay bi alışamazsa patlar ... Rabiot bonservissiz olması o yüzden biraz daha kafama yatıyor ama o da maaşıma bakarım modunda olursa eyvahlık olur.

Wendel hissel olarak daha çok beklediğimiz kıvrak - alır topu götürürü uyandırıyor bende - ortadaha merkezde özlediğim işleri yapabiliri görüyorum.

hiç emin olamıyorum beklenti olarak.
Herif çok para istiyor diye takmama işini anlamadım işini iyi sekilde yapan ama pahalı insanlar gibi düşünmek lazim rabiotu burda 8-9 milyon 10 milyon neyse alıp yatacakmı yani e ozaman bu heryerde geçerli bize özel istemiyor ki bunu adam juveden de aynı parayı istiyordu veya geçen yıl 7 milyon alırken yattımı mesela ?

Sınır kalkmayacak, evet 6 verilmeliydi demeye devam edeceğim. Yerli oyuncuların katkısının farkında değilsiniz, hepsi varını yoğunu koyuyor, yabancılar genel olarak öyle değil iş gibi bakıyorlar.
Talihsiz bir yorum olmuş. Hepsi varını yoğunu ortaya koymuyor. Kendini geliştirmek isteyen ortaya koyuyor. Tarik camdali vs çabuk unutmuşsun adminim. Madem öyle bulalim bir tane sabri.Sabri den çok varını yoğunu ortaya koyan mı vardi?

Herif çok para istiyor diye takmama işini anlamadım işini en sekilde yapan ama pahalı insanlar gibi düşünmek lazim rabiotu burda 8-9 milyon 10 milyon neyse alıp yatacakmı yani e ozaman bu heryerde geçerli bize özel istemiyor ki bunu adam juveden de aynı parayı istiyordu veya geçen yıl 7 milyon alırken yattımı mesela ?
Torreiranın 3.2 aldığı bir takımda yanındaki adamın ondan fazla almasına razı değilim. Biz realmiyiz ki ortasahaya 7 m euro maaş verelim. Torreira veya nelsson ya da sanchez etkilenmeyecek mi sanıyorsunuz bu maaş eşitsizliğinden. Icardiye kimse ses çıkaramaz çünkü takımın en büyük yıldızı icardidir forvettir golcüsüdür

MANU KONE neden düşünülmüyor orta sahaya Wendel için yazılan rakamlara bitebilecek bir herif ve aradığımız profile ondan daha yakın. Ayrıca çok daha genç ve tekrar satılma potansiyeli çok daha yüksek

Wendel-20 bonservis-4m maaş-3 yıl sözleşme

Rabiot-10m imza parası-5m maaş-2 yıl sözleşme

Mxctominay-20 bonservis-4m maaş-3+1 yıl sözleşme

Hojberg-15 bonservis-4m maaş-3 yıl sözleşme

Hangisi
Hangisi olursa olsun iyi olur.Oyuncularin bakış açıları da önemli.

Herif çok para istiyor diye takmama işini anlamadım işini en sekilde yapan ama pahalı insanlar gibi düşünmek lazim rabiotu burda 8-9 milyon 10 milyon neyse alıp yatacakmı yani e ozaman bu heryerde geçerli bize özel istemiyor ki bunu adam juveden de aynı parayı istiyordu veya geçen yıl 7 milyon alırken yattımı mesela ?
ligi ciddiye almayabilir - beklediği gibi çıkmaz istekli olmaz vs ..

nazlı profil gibi geliyor bana anası yüzünden rabiot. ordan dolayı endişem var. parasından ziyade "verdiğimiz para beklentimizi karşılar şekilde döner mi " kısmı düşündürüyor beni.

McTomina de de böyle bu arada kafamda - hatta çıkan her isimde öyle.

Wendel nedense bana çok büyük keriz silkeleme gibi geliyor umarım o topa girmeyiz.

Dedigin dogru evet ben icardi diye hatirladim duzelttigin icin eyvallah

Sanchez’in de mertens ile alakasi yok profil olarak

Asla degismeyecek bu,menajerler önerecek bizde bakacagiz inceleyecegiz duruma göre alacagiz
Icardiyi erden başkan kendi insiyatif kullanarak almış. Hatta yönetmden seferovic var forvete gerek yok diyenler olmuş kimlerin elindeyiz şu an düşünün :)

MANU KONE neden düşünülmüyor orta sahaya Wendel için yazılan rakamlara bitebilecek bir herif ve aradığımız profile ondan daha yakın. Ayrıca çok daha genç ve tekrar satılma potansiyeli çok daha yüksek
Olimpiyatlara katılmadı mı o? Eğer Paris'e gittiyse gelmesi Eylül ayını bulur. Bizde de o lüks yok maalesef.

Yabanci siniri değişir mi sizce.
çiçeği burnunda ibrahime bjk çok yalvarırısa belki kapısı açılır.

işin gerçeği tüm takımlar fazlalıkları için seçimide 4 gözle beklemiş olabilir . bana kalsa direk kaldırsınlar - ilk 11 e de dokunmasınlar kıstasla - rahat rahat oynat . ama atıyorum yabancılarında belli yaşın üstündekilere kota koy (hani son sözleşme için para basıp getiiryor ya kulüpler onu azalt - en azından gençlere yönelsinler)

komedi filmi istiyorsanız fb hull city macinjn 8 dklik özetini izleyin ;D neler var neler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt