Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Torreiranın 3.2 aldığı bir takımda yanındaki adamın ondan fazla almasına razı değilim. Biz realmiyiz ki ortasahaya 7 m euro maaş verelim. Torreira veya nelsson ya da sanchez etkilenmeyecek mi sanıyorsunuz bu maaş eşitsizliğinden. Icardiye kimse ses çıkaramaz çünkü takımın en büyük yıldızı icardidir forvettir golcüsüdür
Sen 3 e okay dersin ona oynarsın başkası 6 ister 6 ya oynar buna torreira niye bozulsun rabiot her yerde çok paraya oynayan bir adam liverpol un maas tablosunu bilmiyorum ama giderse macallister szoboslaiden falan çok maaş alacagına eminim o zaman onlarda mı kazan kaldıracak yani ?

Kimseye 20 veremeyiz,zaniolaya 15 verdik hop oturup hop kalktı camia

Ha vericez diyelim mctominaya verirdim ben de,wendele de soğuk değilim ama 20 falan olmaz,10luk ikardinin 7lik sneijderin 6lık toreiranın 9luk sançezin yaptıkları ortada

20 verdiğin adamın takımı şl kupasının bi ucundan tutturması lazım
Piyasa o zamanlardaki gibi değil artık, o fiyatlara şey bile çekilmiyor. 1 yıllık kariyeri olan adama bile 6+2 filan vereceğiz. Orta saha bulmak daha da zor şu anda. 20 olmaz, 17-18 filan gömeceğiz ama zaten görünen o.

Bu bi sürec, bence manu tominayi elden cikarmalk istiyor. Nekadara satarsam kar derdinde. Burda tominayin durusu önemli. Torreira icin neler dendi sonunda 6 m€ geldi.
Tabi ki öyle de maliyet anlamında Wendel için olunabilir gözüyle bakılırken Tominey için karşılayamayız fikri örtüşmüyor. İş maliyete kalıyorsa her türlü Tominey kovalanmalı.

15-17 bandına çözülüyorsa Wendel gelsin ya - 27 yaşında finishingi olan harektli agresif ortasaha candır ya .

20+ ise o iş yaş ama - çok fazla olur.

ligi ciddiye almayabilir - beklediği gibi çıkmaz istekli olmaz vs ..

nazlı profil gibi geliyor bana anası yüzünden rabiot. ordan dolayı endişem var. parasından ziyade "verdiğimiz para beklentimizi karşılar şekilde döner mi " kısmı düşündürüyor beni.

McTomina de de böyle bu arada kafamda - hatta çıkan her isimde öyle.
Transfer yapmayalımmi o zaman rtas bir makine veya kod yazılımiyla bir sey olmuyor evet hepsnin bir riski var ufakta almak zorundasın onu yani ;D

Talihsiz bir yorum olmuş. Hepsi varını yoğunu ortaya koymuyor. Kendini geliştirmek isteyen ortaya koyuyor. Tarik camdali vs çabuk unutmuşsun adminim. Madem öyle bulalim bir tane sabri.Sabri den çok varını yoğunu ortaya koyan mı vardi?
Güncel kadrodan bahsediyorum, geçen seneki şampiyonlukta yerlilerin katkısı ciddi düzeyde. Okan da verim almayı iyi beceriyor bunlardan.

Transfer yapmayalımmi o zaman rtas bir makine veya kod yazılımiyla bir sey olmuyor evet hepsnin bir riski var ufakta almak zorundasın onu yani ;D
işte o kumarı hangisinde oynamalı - hepsinde bir şekilde kadroya oturtuyorum

sanki Wendel'e daha sıcağım 15-17 bandında kaldığı üsrece (üsttede yazdım 20 üzerine çıktığı anda çok fazla vermiş oluruz )

bonservissiz rabiot ile satışa göre ek takviye bile düşünürsün belki o bütçeye .. bilemedim.

Oguz değil alınacak adam gokdeniz,o da forvete.herif ayı gibi trabzonun içinden geçti yav

Sen 3 e okay dersin ona oynarsın başkası 6 ister 6 ya oynar buna torreira niye bozulsun rabiot her yerde çok paraya oynayan bir adam liverpol un maas tablosunu bilmiyorum ama giderse macallister szoboslaiden falan çok maaş alacagına eminim o zaman onlarda mı kazan kaldıracak yani ?
Yapmaz mı sanıyorsun insan doğasında bu var, bi şirkette işini iyi yapıyorsun geceni gündüzünü veriyorsun yeni bi iş arkadaşı geliyor senle aynı işi yapıyor ama 2 katı maaş alıyor etkilenmezmisin

Abi Wendel önümüzdeki ay 27 yaşına girecek

Kol gibi maaşı olacak, kalitesi tartışılmaz diyeceğimiz bir şeyler yapmamış kariyerinde

Defansif katkısının yetersiz olacağı aşikar, bizdeki kontratı son yahut sondan bir önceki büyük kontratı olacak

İleride satmak istesen en iyi ihtimalle €8-10m bandında bir paraya satabilirsin ki €5-6m daha gerçekçi, maaşı ve yaşından ötürü

Bu durumda bırak €18m-20m gibi bir teklifi, €15m gibi bir teklif bile gereksiz fazla

Biz bir oyuncuya bu miktarları vereceksek ya ileride ciddi manada satabilme ihtimalimiz olmalı ya da oyuncu çok özel biri olmalı Icardi ayarında

işte o kumarı hangisinde oynamalı - hepsinde bir şekilde kadroya oturtuyorum

sanki Wendel'e daha sıcağım 15-17 bandında kaldığı üsrece (üsttede yazdım 20 üzerine çıktığı anda çok fazla vermiş oluruz )

bonservissiz rabiot ile satışa göre ek takviye bile düşünürsün belki o bütçeye .. bilemedim.
Wendele konuşulan 5 civarı maaş acayip saçma bu adam 5 mluk ne yapmış, yanlış işlerin peşinde koşuyoruz yine

he bir handikapta şu olur Rabiot serbest olduğu için anası ordan oraya ordan oraya ağustos sonuna kadar kitler o işi.

öyle sıkıntılı bir faktörde yok değil gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt