Faruk Özkul
10 Numara!
- 7 Eylül 2009
- 19.944
- 11.150
- 2.338
Su sag bek aciklanmis olsa da tamamen 8e odaklansak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen 3 e okay dersin ona oynarsın başkası 6 ister 6 ya oynar buna torreira niye bozulsun rabiot her yerde çok paraya oynayan bir adam liverpol un maas tablosunu bilmiyorum ama giderse macallister szoboslaiden falan çok maaş alacagına eminim o zaman onlarda mı kazan kaldıracak yani ?Torreiranın 3.2 aldığı bir takımda yanındaki adamın ondan fazla almasına razı değilim. Biz realmiyiz ki ortasahaya 7 m euro maaş verelim. Torreira veya nelsson ya da sanchez etkilenmeyecek mi sanıyorsunuz bu maaş eşitsizliğinden. Icardiye kimse ses çıkaramaz çünkü takımın en büyük yıldızı icardidir forvettir golcüsüdür
Piyasa o zamanlardaki gibi değil artık, o fiyatlara şey bile çekilmiyor. 1 yıllık kariyeri olan adama bile 6+2 filan vereceğiz. Orta saha bulmak daha da zor şu anda. 20 olmaz, 17-18 filan gömeceğiz ama zaten görünen o.Kimseye 20 veremeyiz,zaniolaya 15 verdik hop oturup hop kalktı camia
Ha vericez diyelim mctominaya verirdim ben de,wendele de soğuk değilim ama 20 falan olmaz,10luk ikardinin 7lik sneijderin 6lık toreiranın 9luk sançezin yaptıkları ortada
20 verdiğin adamın takımı şl kupasının bi ucundan tutturması lazım
Cl ön eleme maçına 1 ay kaldi, öyle özel bir oyuncu olmadığı sürece kimseyi bekleyemeyiz.Neden
Demirbay - Berkan - Kaan gibi üç değerli oyuncumuz var, birkaç maç idare edemez miyiz
2 gün var zaten ptesi ikinci kampa gidiliyor MUTLAKA o kampa ayak basacaktır Doue .Su sag bek aciklanmis olsa da tamamen 8e odaklansak.
NOtt'ham Dominguez mi ?Dominguez
Doue / Jelert
Bukadar basit yaw
Tabi ki öyle de maliyet anlamında Wendel için olunabilir gözüyle bakılırken Tominey için karşılayamayız fikri örtüşmüyor. İş maliyete kalıyorsa her türlü Tominey kovalanmalı.Bu bi sürec, bence manu tominayi elden cikarmalk istiyor. Nekadara satarsam kar derdinde. Burda tominayin durusu önemli. Torreira icin neler dendi sonunda 6 m€ geldi.
Transfer yapmayalımmi o zaman rtas bir makine veya kod yazılımiyla bir sey olmuyor evet hepsnin bir riski var ufakta almak zorundasın onu yaniligi ciddiye almayabilir - beklediği gibi çıkmaz istekli olmaz vs ..
nazlı profil gibi geliyor bana anası yüzünden rabiot. ordan dolayı endişem var. parasından ziyade "verdiğimiz para beklentimizi karşılar şekilde döner mi " kısmı düşündürüyor beni.
McTomina de de böyle bu arada kafamda - hatta çıkan her isimde öyle.
Güncel kadrodan bahsediyorum, geçen seneki şampiyonlukta yerlilerin katkısı ciddi düzeyde. Okan da verim almayı iyi beceriyor bunlardan.Talihsiz bir yorum olmuş. Hepsi varını yoğunu ortaya koymuyor. Kendini geliştirmek isteyen ortaya koyuyor. Tarik camdali vs çabuk unutmuşsun adminim. Madem öyle bulalim bir tane sabri.Sabri den çok varını yoğunu ortaya koyan mı vardi?
NOtt'ham Dominguez mi ?
işte o kumarı hangisinde oynamalı - hepsinde bir şekilde kadroya oturtuyorumTransfer yapmayalımmi o zaman rtas bir makine veya kod yazılımiyla bir sey olmuyor evet hepsnin bir riski var ufakta almak zorundasın onu yani![]()
Yapmaz mı sanıyorsun insan doğasında bu var, bi şirkette işini iyi yapıyorsun geceni gündüzünü veriyorsun yeni bi iş arkadaşı geliyor senle aynı işi yapıyor ama 2 katı maaş alıyor etkilenmezmisinSen 3 e okay dersin ona oynarsın başkası 6 ister 6 ya oynar buna torreira niye bozulsun rabiot her yerde çok paraya oynayan bir adam liverpol un maas tablosunu bilmiyorum ama giderse macallister szoboslaiden falan çok maaş alacagına eminim o zaman onlarda mı kazan kaldıracak yani ?
Wendele konuşulan 5 civarı maaş acayip saçma bu adam 5 mluk ne yapmış, yanlış işlerin peşinde koşuyoruz yineişte o kumarı hangisinde oynamalı - hepsinde bir şekilde kadroya oturtuyorum
sanki Wendel'e daha sıcağım 15-17 bandında kaldığı üsrece (üsttede yazdım 20 üzerine çıktığı anda çok fazla vermiş oluruz )
bonservissiz rabiot ile satışa göre ek takviye bile düşünürsün belki o bütçeye .. bilemedim.