Fahri Aksoy
10 Numara!
- 13 Eylül 2013
- 12.187
- 6.594
- 1.243
Resmi yoktur belki. Ama ilgileri olmama ihtimali yok. Öyle söyleyim.Ziyeş Araplardan teklif yok dedi 2 gün önce de belli olmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Resmi yoktur belki. Ama ilgileri olmama ihtimali yok. Öyle söyleyim.Ziyeş Araplardan teklif yok dedi 2 gün önce de belli olmaz
Muhtemelen zam mevzusu,belki yardim bi transfer icinCay bahcesinde transfer görüsmesi mi yapmis
Korkarım ki bazı şeyler gerçek olabilir
Umut kaşınıyor bazenZiyech kalmalı başlayacam şimdi çingenescaya
Ziyak gidecegine zaha gitsin. Baris sola.ziyak gidebilir
barıs banko 11 zaten zahada keremde oynucaksa ihtiyac yok
Biriyle takas edeceksek Ziyeş’i
Eyüp?Eyüp bir kaç gündür konuşuyor talisca takasını ama bu kadar uzun zaman Avrupa futbolundan uzak kalmış başka bir veteran getirmek nerden baksan aptallık.
Yav istedigi ile görüşür ,kime ne yaniZiyech'in menajeri ile görüşmesinin resminin çıkması çok büyütülecek bir şey değil ki. Doue yada x başka bir gündemimizde olan oyuncunun menajeri olsa tamam da. Belki menajerin alacağı ile görüştürler. Bizim oyuncumuzun menajeri olduğu için çok büyütülecek bir mevzu değil.
Eyüp yıldız
Kazanmış kazanacağını, 2 sene hayır yapsın bize gelip. Bunlar Xelçuk’tan beri 8 görmemiş desinHer sene 100 m euro alan adamın maaşını nasıl ödeyeceğiz kulübü satsak ödeyemiyoruz üstüne yine borçlu kalıyoruz.![]()
Bu forumdaki bir çok üye ondan daha çok bilgiye sahiptir dostum.Eyüp yıldız
2 yılda belki 100 tane oyuncu ile görüşen ET'nin herhangi bir menajerle fotoğrafı çıkmış mıydı? Ben hatırlamıyorum.Ziyech'in menajeri ile görüşmesinin resminin çıkması çok büyütülecek bir şey değil ki. Doue yada x başka bir gündemimizde olan oyuncunun menajeri olsa tamam da. Belki menajerin alacağı için görüştürler. Bizim oyuncumuzun menajeri olduğu için çok büyütülecek bir mevzu değil.