Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu zşyech ön tarafın düzenini bozuyor sağda barış kı oynar Ziyech mi zşyechi ortaya çeksen bu sefer orda yapamıyor sola atsan olmaz

Kerem(Zaha) Talisca Barış

Daha mantıklı herkez kendi yerinde işte

Talisca'nın olduğu pozisyonda Mertens Aslanlar gibi oynuyor.. Ziyech gibi kanatlarda oynayabilen playmaker bulamazsın..

Böyle birşey olursa bunların derdi net belli olur..Yüksek maliyetli boş adamları alarak kulübü soymak..

Şu Tominay'i 15m bonservis 3-3.5 maaşla bağlayabilsek tadından yenmez ya. Torreirayla birlikte tempo manyağı yaparlar orta sahayı
15 M na imkanı yok - adam adada teklifi var - evertona gider. olmasa bile EPL içinde trasnfer olur yüksek ihtimalle.

maaş takıntısı olduğunuda sanmıyorum

Ziyech'e fazla yükseliyorsunuz bence. Zaniolo'nun, Tete'nin ve Yunus'un gittiği durumda evet kalmalı. Ki zaten ince işleri yapabilen bir o var bir de Mertens. Ama adamda hem maç içi hem maçtan maça ciddi bir istikrar ve mücadele etme(me) problemi var. Canı isterse mükemmel oynuyor, koşuyor, basıyor, istemezse yürüyor adam sahada. Seni de 10 kişi oynatıyor. Daha geçen sene ilk Kopenhag maçı mıydı unuttum, hücum presinde nasıl aksadığını konuşuyorduk, bekine nasıl yardım etmediğini de keza.

Yani evet adam çıkar ManU maçındaki gibi seni ipten alır inanılmaz işler yapar ama genel itibarıyla dünkü maçtaki gibi gaza gelinecek bir performansı yok adamın. Dediğim gibi bence de kalsın ama gitmek isterse de öldük bittik bir durum olmaz. O mevkide zaten Barış var. Barış'ın da ben bu sezon satılmasına ihtimal vermiyorum.

Bu yönetimle transferi geçtim eldeki kadroyla transfer dönemini kapatırsak şükretmek lazım. En son gomis yollanıp forvetsiz lige başlandığı zaman küfredip ceza yemiştim, ikinci kurşunu da bunlara sıkacaz belli oldu.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">🚨🔴 Manchester United have agreed on personal terms with Manuel Ugarte.<br><br>Contract terms discussed, player keen on moving to United even without Champions League football.<br><br>Club-to-club talks continue with PSG, as more clubs also inquired.<br><br>Same agent as Leny Yoro: Jorge Mendes. <a href="x.com">pic.twitter.com/vyox9phNlQ</a></p>&mdash; Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) <a href="">July 18, 2024</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">🚨🔴 Manchester United have agreed on personal terms with Manuel Ugarte.<br><br>Contract terms discussed, player keen on moving to United even without Champions League football.<br><br>Club-to-club talks continue with PSG, as more clubs also inquired.<br><br>Same agent as Leny Yoro: Jorge Mendes. <a href="x.com">pic.twitter.com/vyox9phNlQ</a></p>&mdash; Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) <a href="">July 18, 2024</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

eyvah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt