Cafer Güney
Büyük Kaptan
- 24 Temmuz 2021
- 26.657
- 44.800
- 2.388
rabiot gelir diye ödüm kopuyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yine üfledin mi sen renkdaş?!Tabi doğrudur. Ama bi de mesela hapşurduğun zaman bütün organların dururmuş. Mesela dikkat et abi gözleri açık hiçbir delikanlı görmemişsindir hapşururken. Hapşuruk metabolizmayı bozduğu için. Yoksa tabi sizin lafın derinliğine gelince de yarabbi şükür demek daha mantıklı oluyo
Niye ki? Iyi oyuncu ama benim kafamda da bazı soru işaretleri var o yüzden kısa vadeli sözleşme düşünülmeli.. Maliyetleri boşverdim, bizden başka bu kadar maliyeti düşünen başka bir takım taraftarı yok o yüzden en iyisi kimse onu getirsinler istiyorum artık.rabiot gelir diye ödüm kopuyor
operasyon var dikkat et
Tabi doğrudur. Ama bi de mesela hapşurduğun zaman bütün organların dururmuş. Mesela dikkat et abi gözleri açık hiçbir delikanlı görmemişsindir hapşururken. Hapşuruk metabolizmayı bozduğu için. Yoksa tabi sizin lafın derinliğine gelince de yarabbi şükür demek daha mantıklı oluyo
dünyada kaos çıktı siz hala transfer mi![]()
maliyetinden değil overrated olduğunu düşünüyorumNiye ki? Iyi oyuncu ama benim kafamda da bazı soru işaretleri var o yüzden kısa vadeli sözleşme düşünülmeli.. Maliyetleri boşverdim, bizden başka bu kadar maliyeti düşünen başka bir takım taraftarı yok o yüzden en iyisi kimse onu getirsinler istiyorum artık.
Hani nerdedünyada kaos çıktı siz hala transfer mi![]()
Kötü oyuncu diyemeyiz ama son transferini yapacak adama 25 milyon falan vermek bizim gibi bir kulüp için inanılmaz yanlış yatırım olur ...Biz ilgilendikten sonra yıllardır kazma diye dalga geçilen mctominay değere bindi şaka gibi