Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tabi doğrudur. Ama bi de mesela hapşurduğun zaman bütün organların dururmuş. Mesela dikkat et abi gözleri açık hiçbir delikanlı görmemişsindir hapşururken. Hapşuruk metabolizmayı bozduğu için. Yoksa tabi sizin lafın derinliğine gelince de yarabbi şükür demek daha mantıklı oluyo
Yine üfledin mi sen renkdaş?!

rabiot gelir diye ödüm kopuyor
Niye ki? Iyi oyuncu ama benim kafamda da bazı soru işaretleri var o yüzden kısa vadeli sözleşme düşünülmeli.. Maliyetleri boşverdim, bizden başka bu kadar maliyeti düşünen başka bir takım taraftarı yok o yüzden en iyisi kimse onu getirsinler istiyorum artık.

Tabi doğrudur. Ama bi de mesela hapşurduğun zaman bütün organların dururmuş. Mesela dikkat et abi gözleri açık hiçbir delikanlı görmemişsindir hapşururken. Hapşuruk metabolizmayı bozduğu için. Yoksa tabi sizin lafın derinliğine gelince de yarabbi şükür demek daha mantıklı oluyo

Galatasaray, Guela Doue ve takımı Rennes ile her konuda anlaşmaya vardı. (NTVSpor)

💶 7.5 milyon Euro bonservis
🤝🏻 4 yıllık sözleşme

Erden timurun fotoğraflari cikmiyordu.Bunlar nereye gitse fotolari çikiyor bu anormal birşey.En kisa sürede bunlardan kurtulma dileğiyle.

Niye ki? Iyi oyuncu ama benim kafamda da bazı soru işaretleri var o yüzden kısa vadeli sözleşme düşünülmeli.. Maliyetleri boşverdim, bizden başka bu kadar maliyeti düşünen başka bir takım taraftarı yok o yüzden en iyisi kimse onu getirsinler istiyorum artık.
maliyetinden değil overrated olduğunu düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt