Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Torreira;
tumblr_n9ydvgPY8L1r4vwq3o2_500.gif

sergio şu maçı full izle.
Orta sahadaki 27 numara Svensson, 21 numara Zidan, 8 numara Schjelderup(bunu zaten alan aldı)
39 adımızın geçtiği stoper Ngalo.

Svensson sağ-sol duran topları kullanıyor,
Oyun görüşü ve çevre kontrolü çok iyi. Sürekli kendi bölgesinde baskı kuruyor.

Yedekte böyle bir adama ihtiyaç var çok net.

Screenshot Capture - 2024-07-19 - 13-21-42.png

cok pardon, valla billa bilmedigim icin soruyorum ama wendel denilen bu adama 20+ vermek bana hic akil kari gelmiyor, adami tanimam, youtube videolarinda da hic 20+ lik bir adam gibi gelmiyor bana ,, sanki saciyoruz gereksiz bir adama gibi

doue niye bitmiyo

Guela Doue. Şükürler olsun ki mutlu sonla bitti. Harika iş oldu. 21 yaşında, 187 boyunda, Ligue 1 çıkışlı bir Sağ Bek oyuncusunun tutmama şansı yok. Savunma özellikleri ve sertlikleri çok üst seviye, teknik kapasitesi ve topla çıkışları harika. Hoşgeldin Fildişi Aslanı InCollage_20240719_132141128.jpg20240719_132350.jpg

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Wendel geliyor! 8 numara bekledik bekledik ve turnayı Brezilyadan vurduk. Gerek Zenit performansı, gerek Sporting performansını çok iyi biliyorum. Aradığımız Tekniğe, Driblinglere, Pasörlüğe, Uzaktan Şut Becerisine sahip bir oyuncu. Heyecanlanmamak çok zor. Samba zamanı 20240719_132959.jpg

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cok pardon, valla billa bilmedigim icin soruyorum ama wendel denilen bu adama 20+ vermek bana hic akil kari gelmiyor, adami tanimam, youtube videolarinda da hic 20+ lik bir adam gibi gelmiyor bana ,, sanki saciyoruz gereksiz bir adama gibi

Çok pardon da Metin renktaş, soruyorum demişsin ama soruyu bulamadım.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt