Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rabiot'un annesi; Liverpool ile görüştükten sonra Arsenal ve Manchester United ile de masaya oturacak. (@86_longo)

1721387703385.png

muslera
sanchez
nelson
doue
köhn
torreira
wendel
ziyech
mertens
zaha
batşu
icardi

12 yabancı oluyor 2 hakkımız daha var. Yusuf yeni kuralla yerli sayılır inş ondan eklemedim.

işe yaramayan sergio, cica, tete, dubois vb. direk kurtulmak lazım.

25 yaş altı 5 sene 25-30 arası 4 sene 30 üstü 2+1 bunu öğrenemediler gitti.. Yıllık ücret 1.5 altı ise yılın önemi yok..

fb valencia gibi forvet zor bulur beğenmiyodu bi de eşşekler

nesyrinin 25 falan atması mümkün değil bence

2 yabancı hakkımızdan bir tanesini 8 no - scout, bir tanesinide sağ sol bek oynayacak biri olsun isterim.

doğru mantıkta diyorsun hocamda

bahsettiğin adamlar Fofana / Thuram profilleri

Thuram'ı maliyet olarak bitirebilirdin ama ikna işte - adam Juve'ye gitti birazda baba force u ile .

Fofana 30-35 M bütçeler konuşuluyor.

Napoli Lİndstorm bile 20 M diye açılıyor kapı - ki 10 no ya yakın bir eleman bu.

tamamen büyük lig için kapalı kutu Gronbaek danimarkadan ilk adımını attı 12+3 M na.
Ya Fofana ve Thuram kadar hyped olmasına gerek yok ki alacağımız adamın, ki Fofana zaten büyük oranda olmuş oyuncu gelişime açıktan ziyade. Bence Fofana'dan çok kar etmezdik ama zaten orada hedef kar edip satmaktan ziyade uzun süreler üst düzey katkı almak olurdu

Fofana için 30-35m konuşulmasının bir önemi yok 20m civarına bitebilecek bir transfer olduğu bir yıldır belli, zaten o civara hatta daha ucuza bitirecek gibi duruyor Milan. Ha oyuncuyu ikna edemezdik herhalde orası ayrı

Grönbaek falan değil benim dediğim 15 vermeye değer profil, daha çok mesela 10-12m bandına Lokonga yahut 15-18m bandına Manu Kone gibi birisi

Bir de beni geç scout ekibi böyle 100 tane oyuncu bulur tarayarak, orada biraz da risk alacaksın yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt