Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu doue gene resim paylaşmış. O kadar kötü bir iletişim götürüyorki yönetim cidden gına getirdiler. Ya sanki Theo Hernández alıyorsunuz be.Hala bitireediler

Hala truva diyenler bi temiz küfürü hakediyor

Galatasaray: Batshuayi
Trabzonspor: Nwakaeme, Ozan Tufan, Cihan Çanak, Draguş, Barisic, Lundstram
Beşiktaş: İmmobile, Rafa Silva, Paulista, Can Keleş
Fenerbahçe: Oğuz Aydın, Cenk Tosun, Maximin, Çağlar Söyüncü, Levent Mercan

Galatasaray: Batshuayi
Trabzonspor: Nwakaeme, Ozan Tufan, Cihan Çanak, Draguş, Barisic, Lundstram
Beşiktaş: İmmobile, Rafa Silva, Paulista, Can Keleş
Fenerbahçe: Oğuz Aydın, Cenk Tosun, Maximin, Çağlar Söyüncü, Levent Mercan

yine koymuşuz

mertens kaç alıyor ki? 2.9 alıyor. gelecek isme göre daha azını da isteyebilir, daha çokta.

dzeko-nesyr kıyas olsun diye yazmıyorum. bu adamı ısrarla istiyorlardı ve birinci forvet olacak. menajer olsan diğer forvet 7 alıyor biz yarı fiyatına gelmeyiz demez misin? zaten yabancı basın 6 diye yazıyordu en başta ki bence o civarda alacak. 4+ başarı bonusu yazmışlar. 10 maça çıkarsa gibi uyduruk bir madde vardır, onu da açıklamazlar.

neyse hayırsız olsun. 4 veya 6 yine çok. üstüne 20+ bonservis gömüyorlar inanılmaz bir durum.

Dzeko bonservisdizdi buna bir de 20+ verecekler el nesyr bonservissiz olsa yıllığı 8den aşağı olmazdı imza parasıyla

Bu doue gene resim paylaşmış. O kadar kötü bir iletişim götürüyorki yönetim cidden gına getirdiler. Ya sanki Theo Hernández alıyorsunuz be.Hala bitireediler
Çocuk altyapısından çıktığı kulübü lehine çalışıyor işte ne güzel. Bizimkiler de en ufak şeyde Emin gibi mızmızlanır. Karakterli çocukmuş Doue.

Bu arada bir fb muhabiri var ismini vermiyorum zaten direkt anlaşılır. Doue haberini girerken araya 2-3 milyon bonus diye eklerken Nesyri için 4+bonuslar diye girmiş haberi.

Kodumun amigo köpeği algı yapmakta yüksek lisans yaptı.

Bu arada bir fb muhabiri var ismini vermiyorum zaten direkt anlaşılır. Doue haberini girerken araya 2-3 milyon bonus diye eklerken Nesyri için 4+bonuslar diye girmiş haberi.

Kodumun amigo köpeği algı yapmakta yüksek lisans yaptı.
yeni proje o yakında kutu acma programı yapmaya baslar :))

Gidip kestireyim,burhancani mustafa sarigule havale ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt