- 17 Ağustos 2009
- 41.895
- 30.280
- 3.448
Arabistan'a satılırsa devre arası gelir bize. Kariyer sezonu geçirdi ona rağmen bölgesine bir sürü adam alıyorlar.Dünya şikeciler gününü kutladı bugün. Arabistana gidebilir diyorlar. O değildir taliscadır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arabistan'a satılırsa devre arası gelir bize. Kariyer sezonu geçirdi ona rağmen bölgesine bir sürü adam alıyorlar.Dünya şikeciler gününü kutladı bugün. Arabistana gidebilir diyorlar. O değildir taliscadır.
Hacıosmanoğlu kazanınca bunu işaret etti. Transferle alakalı değil.Tansel'de truva atı paylaştı altı boş değil Burhan bayadır bir transfer çalımından sözlü bahsediyor.
Evet bu geçen sene en iyi senesiydi. Oynatmasınlar satsınlar inş.Arabistan'a satılırsa devre arası gelir bize. Kariyer sezonu geçirdi ona rağmen bölgesine bir sürü adam alıyorlar.
Tahta bizim ONURUMMMtransfer tahtamız açıldı mı
Galatasaray: Batshuayi
Trabzonspor: Nwakaeme, Ozan Tufan, Cihan Çanak, Draguş, Barisic, Lundstram
Beşiktaş: İmmobile, Rafa Silva, Paulista, Can Keleş
Fenerbahçe: Oğuz Aydın, Cenk Tosun, Maximin, Çağlar Söyüncü, Levent Mercan
mertens kaç alıyor ki? 2.9 alıyor. gelecek isme göre daha azını da isteyebilir, daha çokta.
dzeko-nesyr kıyas olsun diye yazmıyorum. bu adamı ısrarla istiyorlardı ve birinci forvet olacak. menajer olsan diğer forvet 7 alıyor biz yarı fiyatına gelmeyiz demez misin? zaten yabancı basın 6 diye yazıyordu en başta ki bence o civarda alacak. 4+ başarı bonusu yazmışlar. 10 maça çıkarsa gibi uyduruk bir madde vardır, onu da açıklamazlar.
neyse hayırsız olsun. 4 veya 6 yine çok. üstüne 20+ bonservis gömüyorlar inanılmaz bir durum.
Çocuk altyapısından çıktığı kulübü lehine çalışıyor işte ne güzel. Bizimkiler de en ufak şeyde Emin gibi mızmızlanır. Karakterli çocukmuş Doue.Bu doue gene resim paylaşmış. O kadar kötü bir iletişim götürüyorki yönetim cidden gına getirdiler. Ya sanki Theo Hernández alıyorsunuz be.Hala bitireediler
yeni proje o yakında kutu acma programı yapmaya baslarBu arada bir fb muhabiri var ismini vermiyorum zaten direkt anlaşılır. Doue haberini girerken araya 2-3 milyon bonus diye eklerken Nesyri için 4+bonuslar diye girmiş haberi.
Kodumun amigo köpeği algı yapmakta yüksek lisans yaptı.
gidip kestireyimGidip kestireyim,burhancani mustafa sarigule havale ediyorum