Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 48.422
- 49.810
- 3.133
İyi tatiller Batuhan'ımtatıldeyim peşimi bırakın

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyi tatiller Batuhan'ımtatıldeyim peşimi bırakın
İyi tatiller Batuhan'ım![]()
Muhtemelen yarı yarıya fiyay farkı var.Ulan şu jelerti almadınız ya şu vasıfsız doneyle uğraşıyorsunuz ben size ne diyim yav
Sen de sağolasın Batuhan'ım da sen geldin diye saklanmıştır o yavsagol muradım, barış savaşı ariyorum üsküdarda
U19 millilerin maçı varmış bu akşam İspanya ile. Bir önceki maçta 2-1 yenilmişiz Fransa ya. Gruptaki diğer takım Danimarka da şu anda 4-0 mağlup...
Kesin forumu okuyorlar yav, burda yazilan seyler direkt haber olacak cikiyor tesadüf olamazWendell Mc Tominay falan filan boş iş yaani boş yere uğraşıyolar gibime geliyo benim yav![]()
@Barış Savaşsagol muradım, barış savaşı ariyorum üsküdarda
1 ara A Spor moderatörürünün benim olduğumu iddia ediyolardı kanks yavKesin forumu okuyorlar yav, burda yazilan seyler direkt haber olacak cikiyor tesadüf olamaz
Sen de sağolasın Batuhan'ım da sen geldin diye saklanmıştır o yav![]()
@Aziz KaanKazımcan’ı Ankaragücü’ne verdik küme düştüler. Taylan konusunda bu kadar katı olmayın. Verelim onlar da düşsün.
Gelirsen beklerim Batuhan'ım..onu boşver
senle şimdi mersinde demlenmek vardı
Tam patladı mı? Çünkü bu gün artık tüm muhabirler transferin açıklanma aşamasında olduğunu evrak işlerinin beklendiğini söyledi. Kaya Temel'de en son aynısını söylemiş. Biz de bu evrak işleri neden bu kadar zaman alıyor onu bilmiyorum ama her türlü görüşme açıklaması oyuncu uçağa bineceği gün geliyordu biz de. Ertan Süzgün cumartesi için özel uçak falan demişti.samiyende patladi en gec yarin kap gelir demisti (zaten erden timurun adamiydi)
Kazımcan oraya giderken Murat abisiyle gitmeli bence kanks yavJankat Yılmaz, Adanaspor'a kiralanacak. Kazımcan Karataş'a ise Rusya'dan teklifler var. (Kaya Temel)
Senlen mi??Kazımcan oraya giderken Murat abisiyle gitmeli bence kanks yavDil bilmez şimdi oralarda
![]()