Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
38-40 gün sonra 27 oluyor diye 26 yaşında alıyoruz da diyormusun rtaş? 40 günü bu kadar taktıgına göre. 40 gun yüzünden 32 den önce gidiyormuş çok hoş.
Hayir demiyorum renktas ama matemarikle sana ispat ediyorum. Yaş konusuna çok takılmayın. marcao essegi 28 yaşında da noluyor? Mertensden dede halde şuan. Oyuncudan Max katkı alıp mondafon ineği gibi sağıp sutlamak lazim 4-5 sene

Abi hiçbir odada elektrik yok sadece salonda var

Sigortalarda da sorun yok

Tüm mahallede elektrikler kesik bi benim salonda elektrik var

Nasıl bir sistem
Vayy kaçak elektrik he @cimer@cumhurbaskanlıgı@dursunozbek@nasa@amerikanbasganı@sarıgulkoruma

Kafami karistirmayin arkadaslar

herkes yasiyormus bu sorunu

Ne kurcalıyorsun lan beleş elektrik iste kullan gitsin :asd:

Adama 3 sene sozlesme verdik toreira gibi mertens gibi muthis iki sezon gecirdi

20 milyon bonservisine verdigimiz adam 1 sene sozlesmesi var diye uzatmaz free agent giderse yonetime ne dersin ?

Bu riski zaten oyuncunun bonservisine 20 milyon oderken aliyorsun ha 3 sene ha 5 sene en cok 7 8 milyon kaybedersin diger turlu 20 30 belki 40 kaybedersin

Farklı bir bakış açısı ama nasıl performans verirse versin süper ligde oynayan yaşı 30a gelmiş bir oyuncuya 2-3 sene kontratı da kalmış olsa kimse 20 milyon üstü bonservis ödemez bence. Dediğiniz gibi bir süreç geçerse de zaten kan uyuşmuş olur bir şekilde sözleşme uzatılır diye düşünüyorum.

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Berkan'la Kaan ilk yarının sonuna doğru formayı alacak gibi görünüyor

Wendel sert, kesici orta saha mı? Benim bildiğim orada Torera gibi oynayan bu işleri yapan Vilmar Barios.Onu alın gelin. Wendel bu paralara içime sinmedi,Süper Kupa'da da sağ açık oynatmışlar zaten.Belli ki çok iyi ofansif oyuncu ama bizde Mertens'in yerine geçer. 3'lü orta saha için iyi de olur ama biz 3'lü oynar miyiz bilinmez?

zaniolo 5 yıl ödemeli 15 aldık.. ancak taksitle alırız biz ancak böyle transfer yaparız kim olursa.. öte yandan üst düzey orta saha istiyoruz ki fiyatlar çok uçuk iyi liglerde adam gelmek istemiyor.. belli ki önceden tespit edilen scout oyuncusu da yok elimizde dolayısıyla hazır bir oyuncuya gidiyoruz.. wendel maaş bandı 3 falan olsa bile fark eder.. maaş oyuncu satışında çok bariz bir faktör olmaya başladı.. 4-5-6 verilmez mi verilir ama katkı verme olasılığı çok yüksek olmalı en azından kağıt üzerinde.. bir de rusya da oynuyor yav adam.. 4 milyon çok fazla para. adam talihli çeşitli sebeplerden dolayı rusyada kapmış kontratı.. almak istiyorsan vereceksin maalesef..

4-2-3-1 oynarız ama Mertens olmaz orada Wendel olur diye tahmin ediyorum arkasında da Torreira-Kaan olacak sistem 4-2-3-1 yazsa bile yine 3 tane orta menşeli oyuncu olacak.
Mertens'i fazla küçümsüyorsunuz. Adam takımın beyni ve en çok koşanlarından. Ben bu sene de as oyuncu olacağını düşünüyorum.

Bizim en buyuk sorunumuz topu geri kazanamamak torreira ile bile bu olmuyor yanina mucadele gucu yuksek adam lazimdi berkan dahi nasil fark yaratiyordu neyse artik
Sonunda artık bazıları görmeye başladı tebrik ederim. Özellikle Boey de ayrıldıktan sonra topu geri kazanım süreleri iz artmaya başladı. O yüzden hem orta saha hem sağ bek transferi kritikti. Bu bölgelere dinamik, hareketli ve özellikle top kapabilen oyuncular almak lazım kesinlikle. Toreira - Wendell orta sahası ne kadar buna uyar bilemem. Defalarca yazdım artık yoruldum. Bu dinamizm gerektiren oyunu oynatan Okan Hoca istiyorsa bir bildiği vardır diyorum artık...

Mertens'i fazla küçümsüyorsunuz. Ben bu sene de as oyuncu olacağını düşünüyorum.
Bu dediğim belki tepki alabilir ya da kimine doğru gelebilir ama derbilerde Mertens'in iyi oynadığı maç hatırlamıyorum belki bu seneki beşiktaş deplasmanı olabilir orada çok mücadele etmişti.

Bu sezonun özellikle 2. yarısında gösterdiği performans şapka çıkarılır uzun zaman öyle bir performans göremeyiz yine maçlarda 11 olacak ama zorlu maçlarda yedek olacağını düşünüyorum son 30 dakika sokacağız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt