Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera(1)
Günay

Doue(2) - Sanchez(3) - Abdülkerim - Köhn(4)
Kaan - Nelsson(5) - Metehan - Jelert(6)

Torreira(7) - Wendel(8)
Berkan - Demirbay

Barış - Mertens(9) - Kerem
Ziyech(10) -Transfer/Yusuf(11)- Zaha(12)

Icardi(13)
Batshuayi(14)
+Eren Aydın​

Bizim en buyuk sorunumuz topu geri kazanamamak torreira ile bile bu olmuyor yanina mucadele gucu yuksek adam lazimdi berkan dahi nasil fark yaratiyordu neyse artik
Ee önceki sayfalarda istatistik atmışlar baskida hojberg ve tominaydan daha cok top kapmış. Demek ki baskiya uygun

Hemen simdi doueden vazgectigimizi ve gerekirse jelert transferini daha yuksek bonservisle yapacagimizi aciklamaliyiz

Nerde öyle yönetim

Bu dediğim belki tepki alabilir ya da kimine doğru gelebilir ama derbilerde Mertens'in iyi oynadığı maç hatırlamıyorum belki bu seneki beşiktaş deplasmanı olabilir orada çok mücadele etmişti.

Bu sezonun özellikle 2. yarısında gösterdiği performans şapka çıkarılır uzun zaman öyle bir performans göremeyiz yine maçlarda 11 olacak ama zorlu maçlarda yedek olacağını düşünüyorum son 30 dakika sokacağız.
Mertens iyi topçu ama 38 yaşında bütün sezonu bu adama yüklemek sacmalik

Siz de neyi savunacaginiza karar verin

Nokta atisi transfer icin beklenmeli mi

yoksa para basip alinmali mi

Degecek adamlara makul bonservisler verilip alinmasini istiyoruz biz gsnin iyiligini dusunenler olarak
Benim savunduğum şey belli ben nokta için beklenmesinden yanayım. Doğru adam olsun da bir an önce olmasa da olur benim için ama önemli olan doğru kişinin olması. Tabii işin sonunda hiç olmazsa sizden daha beter yangın çıkartırım merak etmeyin...

Bu it oğlu iti türkiyeye kadar getirip sonra vazgeçtiğimizi açıklayalım. Hatta hastanede diğer alacağımız sağ bek ile karşılaşsınlar onun kap bildirimini yapalım buna vazgeçtik diyelim.

Wendel bizim aradigimiz profil mi bu tartisilir

Tartismaya acik olan bir konu ve biz belki de tarihin en yüksek bonservis bedelini ödeyecegiz

Ilk kötü oynadigi mactan sonra insta da taraftar saldirisi olacak mesela rekor bonservis verdik bir ise yara diyenler olacaktir

Bu yüzden riskli bir durum oldugunu düsünüyorum

Ayni bütceyi rabiot veya hojberg’e kullanmak daha garanti olurdu bizim adimiza

Bu wendel toreiradan ustun bir adam degil yillik 4 ustu veriyorlarsa o cenkin keline limon sikarim

Ayrica okan buruk cok istedigi transferlere artik supheli bakiyorum.Midtso angelino tete seferovic c.vinicius aurier ndombeleyi aldiran da hatta vecinoyu isteyen de okan sonucta

Wendel denen adam bonservis 8 veya 9 maas ta 3 gecmemeli otesi enayiliktir.

Wendele 15 20 milyon arasi bonservis verip 5 yilliktan 4 milyon ustu maas vermektense bedava rabiota 8 maas verir 3 sene oynatirim.

Birisi fransa milli takiminin banko oyuncusu digeri zenitten oteye gidememis 26 yasinda bir brezilyali

Erden timur olsaydi bir sekilde rabiota bu formayi giydirirdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt