- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
Evet jardel yüzünden bikac şampiyonluk feda edildi diyebiliriz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
15-17M arası bonservis. 4,5M maaş. 5 Yıllık sözleşme Wendel mi.
7M imza, 6-7M maaş, 2 Yıl sözleşme Rabiot mu

Valla 2 forvet yetmez ,gençte lazim.soyle hareketli ,teknik ve güçlü
Ben gokdeniz bayrakdari da istiyorum
Ben gokdeniz bayrakdari da istiyorum
Kral 1 adam.Ben gokdeniz bayrakdari da istiyorum
27 yaşına girecek birine 5 yıllık sözleşme vermek çok saçma.
3 yıl veririm, +1 de opsiyon. 3 yıl sonra bakarız memnunsak opsiyon devreye girer
Rabia15-17M arası bonservis. 4,5M maaş. 5 Yıllık sözleşme Wendel mi.
7M imza, 6-7M maaş, 2 Yıl sözleşme Rabiot mu
Yetenek olarak konuşursak Lincoln dünya daki özel yeteneklerden birtanesidir.Top kontrolü top tekniği şutları ve asistleri farklı bir boyutta ama başarı anlamında konusursak Okocha çok önünde Lincolnun.Okocha'yı nasıl geçiyor yetenek anlamında Lincoln anlamadım. Kendisi oldum olası abartılı gelmiştir bana.
Yahu ben 60 milyonluk transfer mi yap diyorum. Okuduğunu anlamak önemli..Kendi kendini zaten haksız çıkarıyorusun. Adam 60 milyon da transfer yapsa her sene sen şampiyon oluyorsun. Gidin abicim siz lig şampiyonluğu falan istemiyorsunuz transfer şampiyonu olmak istiyorsunuz. Kendi kendinize çelişmekten öteye gidemiyorsunuz.
Geçen sene kazandığın paralar sponsorluklar bu sene devreye girdi işte. Bu sene harcamazlarsa bağır çağır ne edeyim? 60 milyon boş beleş transfer yapmışlar onu mu övüyorsun bana? Her yaz aynı tantana arkadaş yahu. Torreira mertensler alınırken de aynı tantana, zaha ziyech alınırken de aynı tantana. İcardi gelene kadar da aynı tantana.
Transfer sezonu bitsin kimse alınmasın o zaman söv. İcardi son gün geldi şampiyonluk getirdi. Ama biliyorum 1 hafta önce transferler yapılsa transferin son günü fener bomba transfer yapsa yine yangın yapacaksınız.
ha bu arada o kadar para geldi deyip de 15 20 verildiğinde de bu paralar verilir mi diye bas bas bağırıyorsunuz. Çelişki üstüne çelişki...
Misimovici falan da koysaydin alexin onune1. Hagi
2. Sneijder
2. Lincoln
3. Arda #10
4. Mertens
5. Ilic
6. Felipe
7. Alex
8. Okocha
9. Belhanda
Kerem ve ziyech varken nasil zaha yazabiliyonuz yaw inanilmazevt 1 kadro kuralım epeyi süredir kadro kurmuyorum. en son 24 saat önce kurulum yaptım.
Muslera
Due Sanchez Apo Kohn
Torreira Hojbjerg
Barış Wendel Zaha
Kral
Ayrıca sen şampiyon oluyorsun da rakibin senden daha iyi kadro kuruyor da öyle şampiyon olmuyorsun. Sen iki sezondur adamlardan kadro kalitesi olarak iyidin. Şu an senin önüne geçtiler, hem de bayağı önüne geçtiler. Bu durumu dengelemelerine izin vermeyeceksinKendi kendini zaten haksız çıkarıyorusun. Adam 60 milyon da transfer yapsa her sene sen şampiyon oluyorsun. Gidin abicim siz lig şampiyonluğu falan istemiyorsunuz transfer şampiyonu olmak istiyorsunuz. Kendi kendinize çelişmekten öteye gidemiyorsunuz.
Geçen sene kazandığın paralar sponsorluklar bu sene devreye girdi işte. Bu sene harcamazlarsa bağır çağır ne edeyim? 60 milyon boş beleş transfer yapmışlar onu mu övüyorsun bana? Her yaz aynı tantana arkadaş yahu. Torreira mertensler alınırken de aynı tantana, zaha ziyech alınırken de aynı tantana. İcardi gelene kadar da aynı tantana.
Transfer sezonu bitsin kimse alınmasın o zaman söv. İcardi son gün geldi şampiyonluk getirdi. Ama biliyorum 1 hafta önce transferler yapılsa transferin son günü fener bomba transfer yapsa yine yangın yapacaksınız.
ha bu arada o kadar para geldi deyip de 15 20 verildiğinde de bu paralar verilir mi diye bas bas bağırıyorsunuz. Çelişki üstüne çelişki...