Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ayrıca sen şampiyon oluyorsun da rakibin senden daha iyi kadro kuruyor da öyle şampiyon olmuyorsun. Sen iki sezondur adamlardan kadro kalitesi olarak iyidin. Şu an senin önüne geçtiler, hem de bayağı önüne geçtiler. Bu durumu dengelemelerine izin vermeyeceksin

Ekli dosyayı görüntüle 253434
Ekli dosyayı görüntüle 253436

Şu an ise durum bu,

Ekli dosyayı görüntüle 253437

Demiyorum ki git abuk subuk oyuncular al, sen kalede, stoper hattında, defansif orta sahada, kanatlarda, 10 numarada ve forvette adamlardan iyisin geçen sezon ki form durumlarına göre, bekler ve 8 numarada adamların gerisindesin. Bu iki bölgeyi adam akıllı güçlendireceksin. Güçlendireceksin ki başarı devam etsin
Şu anki halimiz ilede hala ligin en kaliteli kadrosuna biz sahibiz. Evet rakiplerimiz eksik bölgelerini hızla kapatmaya çalışıyorlar. Keramettin sıklıkla bahsettigi, yönetimin oyuncu maaşlarını ödeme konusunda sıkıntı çıkarıp, önemli oyuncularımızı satarak günü kurtarma olayına girmezseler biz yine ligde en favori takımız. Umarım eksikliklerimizi bir an önce tamamlariz. Piyasa değerine gelince transfermrk fiyat belirlemek için kullandığı argümanları okuyorsa reel olarak hiç bir önemi yok. Rakip Tamamen manupile edilmiş piyasa değerlerinesahip. Pek kafaya takma bu durumu

EPL ...Liverpool (top 5 takım yani)

Nuneze 100 veren takımı kökmen lazım ciddileşirse iş.

bu seviyede ciddi teklif alırsa tabii ki gitsin kariyer zirvesindeyken şu an.

ama yönetimin bu tür senaryolara çalışmış olduğunu düşünmüyorum hiç - ET olmalı bu konu başında mevcut yönetimdekiler değil .

Ayrıca sen şampiyon oluyorsun da rakibin senden daha iyi kadro kuruyor da öyle şampiyon olmuyorsun. Sen iki sezondur adamlardan kadro kalitesi olarak iyidin. Şu an senin önüne geçtiler, hem de bayağı önüne geçtiler. Bu durumu dengelemelerine izin vermeyeceksin

Şu an ise durum bu,

Demiyorum ki git abuk subuk oyuncular al, sen kalede, stoper hattında, defansif orta sahada, kanatlarda, 10 numarada ve forvette adamlardan iyisin geçen sezon ki form durumlarına göre, bekler ve 8 numarada adamların gerisindesin. Bu iki bölgeyi adam akıllı güçlendireceksin. Güçlendireceksin ki başarı devam etsin
Abi hem gs kalede, stoper hattında, defansif orta sahada, kanatlarda, on numarada ve forvette daha iyi diyorsun (ilk onbirin 8 pozisyonu) ama fb kadro kalitesi olarak bayağı öne geçti diyorsun.

Seni anlamadım.

Ayrıca kadro değeri olarak t-markt değerlerini baz almamalıyız. Fb holiganı Türk adminlerinin olduğu çöp bir site orası.

Şu an ise durum bu,

Gecen sene bizden tete ndombeleyi ciksan fb yine ustumuzdeydi

Aldigimiz katki ne? Torreiranin icardinin degerleri falan komik.

Tmarkt adli serefsiz olusum dikkate alinmamali0

Saaaa tam olarak böle bir gün

IMG_1156.webp

Neyseki kaynak schira.Bu adamın bizden hayvan gibi etkileşim aldığı için bizle ilgili pay yaptığını düşünüyorum

EPL ...Liverpool (top 5 takım yani)

Nuneze 100 veren takımı kökmen lazım ciddileşirse iş.

bu seviyede ciddi teklif alırsa tabii ki gitsin kariyer zirvesindeyken şu an.

ama yönetimin bu tür senaryolara çalışmış olduğunu düşünmüyorum hiç - ET olmalı bu konu başında mevcut yönetimdekiler değil .
Liverpol bir 50 milyon ateşlerse olur bu iş aksi halde kalsın.

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Biz Barış'ı ikame edemeyiz aldığın para istersen 100 milyon euro olsun. Adamlar şu bütçeyle transfer yapamıyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt