Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok iyi futbolcu bu adam birkaç maçını izledim, bizim ligde kolay kolay geçemezler bu adamı. Yönetimin bu adamın varlığından haberi var mıdır? Onu bilmiyorum.Bu oyuncu hala serbest, kim serbest iken alirsa akilli bir is yapmis olur:
![]()
Guido Rodríguez - Spelersprofiel 25/26
Guido Rodríguez, 32, uit Argentinië ➤ Valencia CF, sinds 2025 ➤ Defensief middenveld ➤ Marktwaarde: 5,00 mln. € ➤ * 12 apr. 1994 in Sáenz Peña, Argentiniëwww.transfermarkt.nl
Hojberg sanırım eylüle kadar bekletecegi için olabilir. Bizi sanırım son tercih olarak görüyor. Ayrıca mevcut transfer komitesinin ikna kabiliyetide şu anlık kötü gibiO kadar bütçe varken gidip wendel falan kovalayacağımıza neden Hojbjerg'i almıyoruz? Torreira'nın yanına çok daha uygun, ne vereceği aşağı yukarı belli. Bu kadar para gömüp rus liginden adam almak hiç içime sinmiyor açıkçası.
Almıyoruz değil bence ikna edemiyoruz kardeşO kadar bütçe varken gidip wendel falan kovalayacağımıza neden Hojbjerg'i almıyoruz? Torreira'nın yanına çok daha uygun, ne vereceği aşağı yukarı belli. Bu kadar para gömüp rus liginden adam almak hiç içime sinmiyor açıkçası.
bu kim?
Toreria 29 oluyor bu sezon isteseler bizdenFarklı bir bakış açısı ama nasıl performans verirse versin süper ligde oynayan yaşı 30a gelmiş bir oyuncuya 2-3 sene kontratı da kalmış olsa kimse 20 milyon üstü bonservis ödemez bence. Dediğiniz gibi bir süreç geçerse de zaten kan uyuşmuş olur bir şekilde sözleşme uzatılır diye düşünüyorum.
Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
24Doue ile anlaşmıştık kulübüyle de anlaşmıştık şimdi uçağın pilotuyla mı görüşüyoruz? Gelmeyecekse gelmesin yahu bu nedir. 1 aydır 21 yaşındaki ergenin triplerini çekiyoruz. Burası Galatasaray beyler. İbrahim ve Cenk çapsızlarına birisinin hangi kulüpte yöneticilik yaptıklarını hatırlatması lazım.