Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orta saha transferini geciktirme lüksümüz var da şu sağ bekin bir an önce bitmesi gerekiyor artık

Bu oyuncu hala serbest, kim serbest iken alirsa akilli bir is yapmis olur:

Çok iyi futbolcu bu adam birkaç maçını izledim, bizim ligde kolay kolay geçemezler bu adamı. Yönetimin bu adamın varlığından haberi var mıdır? Onu bilmiyorum.

Doue ile anlaşmıştık kulübüyle de anlaşmıştık şimdi uçağın pilotuyla mı görüşüyoruz? Gelmeyecekse gelmesin yahu bu nedir. 1 aydır 21 yaşındaki ergenin triplerini çekiyoruz. Burası Galatasaray beyler. İbrahim ve Cenk çapsızlarına birisinin hangi kulüpte yöneticilik yaptıklarını hatırlatması lazım.

O kadar bütçe varken gidip wendel falan kovalayacağımıza neden Hojbjerg'i almıyoruz? Torreira'nın yanına çok daha uygun, ne vereceği aşağı yukarı belli. Bu kadar para gömüp rus liginden adam almak hiç içime sinmiyor açıkçası.
Hojberg sanırım eylüle kadar bekletecegi için olabilir. Bizi sanırım son tercih olarak görüyor. Ayrıca mevcut transfer komitesinin ikna kabiliyetide şu anlık kötü gibi

IMG_20240720_110703.webp

Farklı bir bakış açısı ama nasıl performans verirse versin süper ligde oynayan yaşı 30a gelmiş bir oyuncuya 2-3 sene kontratı da kalmış olsa kimse 20 milyon üstü bonservis ödemez bence. Dediğiniz gibi bir süreç geçerse de zaten kan uyuşmuş olur bir şekilde sözleşme uzatılır diye düşünüyorum.

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Toreria 29 oluyor bu sezon isteseler bizden
Sen kac para bonservise satarsin ?

Torreira 'nın yanında Kerem Demirbay oynuyor şuan için, Wendel in Kerem den fazlası ne eksiği ne ? Bu sorunun cevabına göre hareket ediyoruzdur umarım. Ben nokta atışın Mc Tominay olacağını düşünüyorum.

Ayrıca Mertens harikalar yaratıyor fakat bir sezonda 60 maç yüklenemeyiz. Orası için içeriden kimi düşünüyoruz ya da transfer mi ?

Doue ile anlaşmıştık kulübüyle de anlaşmıştık şimdi uçağın pilotuyla mı görüşüyoruz? Gelmeyecekse gelmesin yahu bu nedir. 1 aydır 21 yaşındaki ergenin triplerini çekiyoruz. Burası Galatasaray beyler. İbrahim ve Cenk çapsızlarına birisinin hangi kulüpte yöneticilik yaptıklarını hatırlatması lazım.
24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt