Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Alper Altun az önce attığın mesajı okudum alıntılayacaktım kaybettim, wendel in her sezon gitme olayı, kampa katılmama mevzusu doğruysa, problemli oyuncu demektir. Büyük paralar vereceğiz, hata lüksümüz yok. İçeride zaten Sergio var

Geçen sene tier 1 haber olurdu o hafta gelirdi. Maşallah sabah öğle akşam birilerini sürekli alıyoruz.

Claudinho büyük yetenek olarak görülüyordu Red Bull’un takımında oynarken ama Rusya sonrası sıkıştı o da.

Açıkçası böyle düşününce o ligde Zenit zoraki şampiyon oldu geçen sene böyle adamlarla, şampiyonluğa oynayan adamlar olmaları artı ama Wendel falan idman temposunu korumuyorsa tarihin en büyük kazığını yemiş oluruz.

Adamın Zenit’ten daha güçlü bir takıma maçı yok 2 senedir.

Lemina +wendel de olur ama guido ve wendel de

Köhn haberini duyduktan sonra pesin istemislerdir. Köhnü bonsular ile 3,65 milyona aldiginiz ve taksitlerini zamaninda ödeyemiyorsunuz. 20 milyona yakin adamin taksitlerini nasil ödeyeceksiniz ve biz Rus takimiyiz diye sizi simdiki durumda mahkemeye versek hakli cikma sansimiz belki düsük olabilir diye büyük kismini pesin istiyor olabilirler.

Barışla ilgili haberler çıkmaya başladı yavaş yavaş dış basında da beklediğim gibi. Zaten iş bitirme yönünde yönünde büyük sıkıntılar yaşayan bu yönetim yerini mümkün değil dolduramaz. Dolayısıyla Barış'ı Davınson' un satılmaması yönünde çok aktif olması gerekiyor taraftarın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt