- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
Bu alinin kafasi bi milyon

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Wendeli gerçekten bikac kere izleyenler değer diyosa,kefilse ben tamamimBence fazla bu wendel için
Bu transfer yatar beyler
15 milyon euro peşin para olmaz zaten. Banka da olan para var o da BB kontrolünde harcayamıyorsun.kasada hiç para yok anlaşılan
Mourinho varken vasat alti oyuncu tutmazlar kadroda. Krunic, Crespo ve Zajc'i gönderip 2 orta saha alacaklari kesin görünüyor.Krunic kalacak dediğim gibi,ismail giderse alir bunlar ortasahayi
Wendelin 3 yıllık maliyeti 30-35 milyon olur tahmini guidoya yıllık 5 versek 3 yıllığına gelmez mi ? Wendeli zaten o yaştan sonra satsak maximum 10 milyon falan eder ..
En iyi ihtimallerde bile aynı hesaba gelir
Şort numarası da 93 olacakmış diye söylentiler varHer gün yeni bir bilgi daha geliyor, transfer de adım adım ilerlemek böyle bir şey sanırım![]()
Guido yıllık 5 neden verilsin ki? 3 yıl sözleşme yıllara yayılmış 3 milyon imza parası senelik 2.5 maaşa gelir herhalde. Betis'te kaç para kazanıyordu ki?Wendelin 3 yıllık maliyeti 30-35 milyon olur tahmini guidoya yıllık 5 versek 3 yıllığına gelmez mi ? Wendeli zaten o yaştan sonra satsak maximum 10 milyon falan eder ..
En iyi ihtimallerde bile aynı hesaba gelir
Yabancı sınırı kalkarsa gereksiz ama ya seneye tekrar sınır gelirse diye almalıydık .Başarılı bulurumBeşiktaş, Emirhan Topçu için Çaykur Rizespor’a para + oyuncu takası teklif etti. İki kulüp arasında bonservis pazarlığı başladı.
Crespo gidici su an.almazlar ortsaha,ali koc kendi dedi.caglar ve cenki alanlarda onlar mourinho varken,maximinin fiziki durumuna ve araplarin kurtulmak istercesine elden cikarmasina aldırmadan alanlar da onlar.terrier ve texeira listenin basindaydiMourinho varken vasat alti oyuncu tutmazlar kadroda. Krunic, Crespo ve Zajc'i gönderip 2 orta saha alacaklari kesin görünüyor.
Yedek forvetin 4,wendelden bağımsız guido kim ki yıllık 5 verelim
torreira 3 alıyor davinson 3.2 alıyor
Guido yıllık 5 neden verilsin ki? 3 yıl sözleşme yıllara yayılmış 3 milyon imza parası senelik 2.5 maaşa gelir herhalde. Betis'te kaç para kazanıyordu ki?