Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yarin gsli bi arkadasın dogum günü. fbli fanatik bi arkadası ortak ettirip forma aldım. parayı attığında da kulübe katkılarından dolayı tesekkür ettim. katkılarınla kasaya sene sonu 40m avro para girecek dedim. biraz üzüldü ama yapacak bir sey yok. .d özellikle su dogum günü özel günlerde forma alımına dikkat edelim. hayal bi rakam değil gs taraftari için 1m forma.
Bende arkadaşa fb storeden parfüm almıştım kasada ödemeyi GS kartımla yaparken avel avel bakan kasiyerlere
babanız heryerde demiştim

yarin gsli bi arkadasın dogum günü. fbli fanatik bi arkadası ortak ettirip forma aldım. parayı attığında da kulübe katkılarından dolayı tesekkür ettim. katkılarınla kasaya sene sonu 40m avro para girecek dedim. biraz üzüldü ama yapacak bir sey yok. .d özellikle su dogum günü özel günlerde forma alımına dikkat edelim. hayal bi rakam değil gs taraftari için 1m forma.
Ne hayali ya 700 bin sattık geçen sene, onca stok sorununa rağmen.

Başarılı olunursa her türlü satılır.

Jelert, ilkay, wendel, Yasin Özcan, okay/salih.

Ayrılanın olmadığı senaryoda şu adamları alabilsek..

furkan koçak fiziksel olarak kendi yaş grubunda hulk gibi duran çocuk değil miydi? 1-2 sene önce paylaşmıştın
Fiziği iyi,ada yuzgecin de iyi. Instadan furkan kocak10 yazarsan milli takımda neler yaptigini gorursun,ege kupasını aldırdı ve turnuvanın oyuncusu seçildi sanırım,montella ödül verdi milli takim kaptani

doue midir deve midir onu bile alamayan yönetimden fazla büyük beklentiye girmemek lazım gibi. Orta sahaya Hürriyet Güçer hamlesi bekliyorum...

Kutlu da ayni tweetlere aktar dönder ufak nüanslari degisitirip atmaya doyamadı

Bizim camiada niye hiç güçlü haberci muhabir yok hepsi birbirinden beter ve aynı bkun lacisi gibi geliyor. Böylesine aciz bir muhabir habitatı nasıl oluştu araştırılmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt