- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
Şu cocugu 2.kampa al okan hocam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende arkadaşa fb storeden parfüm almıştım kasada ödemeyi GS kartımla yaparken avel avel bakan kasiyerlereyarin gsli bi arkadasın dogum günü. fbli fanatik bi arkadası ortak ettirip forma aldım. parayı attığında da kulübe katkılarından dolayı tesekkür ettim. katkılarınla kasaya sene sonu 40m avro para girecek dedim. biraz üzüldü ama yapacak bir sey yok. .d özellikle su dogum günü özel günlerde forma alımına dikkat edelim. hayal bi rakam değil gs taraftari için 1m forma.
Şu cocugu 2.kampa al okan hocam
Ne hayali ya 700 bin sattık geçen sene, onca stok sorununa rağmen.yarin gsli bi arkadasın dogum günü. fbli fanatik bi arkadası ortak ettirip forma aldım. parayı attığında da kulübe katkılarından dolayı tesekkür ettim. katkılarınla kasaya sene sonu 40m avro para girecek dedim. biraz üzüldü ama yapacak bir sey yok. .d özellikle su dogum günü özel günlerde forma alımına dikkat edelim. hayal bi rakam değil gs taraftari için 1m forma.
Fiziği iyi,ada yuzgecin de iyi. Instadan furkan kocak10 yazarsan milli takımda neler yaptigini gorursun,ege kupasını aldırdı ve turnuvanın oyuncusu seçildi sanırım,montella ödül verdi milli takim kaptanifurkan koçak fiziksel olarak kendi yaş grubunda hulk gibi duran çocuk değil miydi? 1-2 sene önce paylaşmıştın
elemanın telefonunda saat 19:05'i gösteriyorNedir ahbert
Bende arkadaşa fb storeden parfüm almıştım kasada ödemeyi GS kartımla yaparken avel avel bakan kasiyerlere
babanız heryerde demiştim
Nedir ahbert
Doue'yi aldık Wendel geliyorMerhaba transferle ilgili iki gelişme var mı?
Bizim muhabirler niye bu kadar dandik.
MüthişDoue'yi aldık Wendel geliyor