Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
furkan koçak fiziksel olarak kendi yaş grubunda hulk gibi duran çocuk değil miydi? 1-2 sene önce paylaşmıştın
Anlaşmaya yakın diyo lan ne yatmasıUgarte United diyorlardı yatmış muhtemelen Mctominay'ı tutarlar.
Manchester United, Uruguaylı orta saha oyuncusu Manuel Ugarte için PSG ile anlaşmaya yakın. (Foot Mercato)

Tekrar oku.Anlaşmaya yakın diyo lan ne yatması![]()
evet onu diyom bende hem fiyat da ucuktu bundan. 1500tl mevcut durumda makul fiyat. önümüzdeki ay diğer arkadasın dogum günü ona da forma alıcam :dNe hayali ya 700 bin sattık geçen sene, onca stok sorununa rağmen.
Başarılı olunursa her türlü satılır.
50 kez okudum degişen bir sey bulamadımTekrar oku.

Manchester United, Uruguaylı orta saha oyuncusu Manuel Ugarte için PSG ile anlaşmaya yakın. (Foot Mercato)50 kez okudum degişen bir sey bulamadım![]()
mutlu yıllar abi. vallaha 20 günde 4. doğum günü oluyo bittim ya. ağustos 20 sinden sonra da 3 yakın arkadasın var + kardesimin. büyüklerimizin bu kadar mı sıkıcı gecmis kıs ayları anlamadım.ulen 4 gun once dogum gunumdu hani nerde forma?
50 kez okudum degişen bir sey bulamadım![]()

Ugarte United diyorlardı yatmış muhtemelen Mctominay'ı tutarlar.
Manchester United, Uruguaylı orta saha oyuncusu Manuel Ugarte için PSG ile anlaşamamaya yakın. (Foot Mercato)
noluyo türkçeyi unutturdunuz banaManchester United, Uruguaylı orta saha oyuncusu Manuel Ugarte için PSG ile anlaşmaya yakın. (Foot Mercato)
E herif psg de oynuyor zaten nerede hata lan buradaManchester United, Uruguaylı orta saha oyuncusu Manuel Ugarte için PSG ile anlaşmaya yakın. (Foot Mercato)

Renktaş bukadar mi sevmiyon beniinş barış savaş'tan bahsediyorsundur