- 18 Mayıs 2011
- 53.003
- 56.879
- 4.613
Rennes teknik direktörü Julien Stephan, Guela Doue’nin takımda kalmasını istediğini Rennes yönetimine iletti.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Önceden paylaşılan haber mi? Yoksa yeni bir haber mi?Rennes teknik direktörü Julien Stephan, Guela Doue’nin takımda kalmasını istediğini Rennes yönetimine iletti.
ben yeni gordumÖnceden paylaşılan haber mi? Yoksa yeni bir haber mi?
Kaynaksız haber paylaşmayalimRennes teknik direktörü Julien Stephan, Guela Doue’nin takımda kalmasını istediğini Rennes yönetimine iletti.
Kaynaksız haber paylaşmayalim
H. o. ahbert.
wendel show'a üstadNeye
Senin üçkağıtçıların yayınına değildir inş
Jelertin bedava olmadığını hatta çok daha pahalı olduğunu herkes biliyor ama oyuncunun isteği önemli oyuncu seni istemeyince ucuz olsada böyle alamiyorsun ama oyuncu isterse İcardi , Angelino transferlerinde olduğu gibi takımı mecburi indirim yapmak durumunda kalıyor.millet jelerti bedava sanıyor herhalde..
O haberin içeriği farklıKaynağı bu doğru yüksek ihtimal.![]()
Rennes temporise pour Guela Doué
Le Stade Rennais vit un mercato estival agité, notamment dans le sens des départs. Après avoir perdu Enzo Le Fée, Jeanuël Belocian, Matthis Ablin (...) - Footmercatowww.footmercato.net
Foot Mercato'nun haberini görüp oradan paylaşmışlar ki oradaki haber de tam öyle değil. O haberi yapan kişiyi bilmem de sözleşme yenilemede anlaşamadıkları için satıyorlardı zaten. Bu kadar uzatırsan bir transferi her türlü haber de çıkar tabi. Şimdiye ya olmalı yada olmuyorsa gidip Jelert alınmalıydı.ben yeni gordum
Allah Allah, RamsParkArenaHaber diye bir twitter hesabi Galatasarayda oldugu soylenmisti burdaWendel 11’de
5 dk sonra baslayacak maç