Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tag açalım
Tag yudumlayalım

Yönetimi istifa ettirelim
Bizim de gücümüz bu

Yemin ediyorum transfer istemiyorum. İstifa ettiğinizi göreyim yeter.

Zeki falan haberi gelirse bakın siz kepazeliklere. Bu tribün bunları o koltuklarda oturtursa bize de yazıklar olsun..

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Wendel'de yalan olmuş 1 haftada Rios ile geçiririz bizimkiler Amerika kıtasını keşfetmeye giderler Rusya sonrası Kolombiya'da farklı bir deneyim olur.

Bizim yoneticiler nasıl pazarlık yapıyor yav gidip yalvariyorlar gibi geliyor bana adamlara bir haller oluyor sanki cemisgezekspora transfer yapiyorlar

3 puan arkandaki rakibin 60 milyon euro bons harcamışken sen 2. kampa transfer yapmadan gidiyorsun. Bu nasıl iş bilmezlik yav. Madem bitmiyor isimler hangi yönetici bu gazetecilere bitti gibi haber girdiriyor?

Sen sağ bekini daha devre arasında satmışsın, hem de rekor fiyata. Hala o bölgede oyuncun yok.

Wendel'de yalan olmuş 1 haftada Rios ile geçiririz bizimkiler Amerika kıtasını keşfetmeye giderler.
Aman haşmetlü başkanımıza laf etmeyiniz yoksa benim gibi banlanırsınız.

Cok yakışıklı, dik duruslu ,is bitirici,sözünün eri!? Baskanimiza guvenelim,mutlaka getirecektir birilerini sunun surasinda Eylül e ne kaldı

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Wendel'de yalan olmuş 1 haftada Rios ile geçiririz bizimkiler Amerika kıtasını keşfetmeye giderler.
Aman haşmetlü başkanımıza laf etmeyiniz yoksa benim gibi banlanırsınız.

Cok yakışıklı, dik duruslu ,is bitirici,sözünün eri!? Baskanimiza guvenelim,mutlaka getirecektir birilerini sunun surasinda Eylül e ne kaldı

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zeki yi alalım 6 ya Roma'nin Doue parası çıksın yazık Romaya ve Doue ye acımıyor musunuz.

Sucukcular bir güzel oturtur sizde izlersiniz veya dayak yersiniz tribünde
Sebo bilir bizi dostum. Üni bebelerine atar gidere benzemez pek. Misafir ederiz kendisini. Şu duruma isyan etmiyorsa kendisini sorgulasın ilk önce

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

wendel-mertens-ziyech

rakibi deli eder bunlar sahada oldukları vakit

La niye isyan ediyorsunuz? Dün 5 sene buna vereceğimize bekleyelim demediniz mi 😂 Doue için biz zaten tarafimizi jelert olarak söyledik. Sana gelmek için can atan adam varken gittiniz doue doue bağırdınız. Alın size doue
Usta isyan işbilmezliğe, acemilik dicem o bile değil, rezil kepaze ettiler koskoca kulübü, elin 30 maçlık topçusu tastas geçiyor bizimle, olağanüstü bir yetenek bile olsa adamın gram suçu bile olmasa taraftarın tepkisini aldı daha gelmeden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt