Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sucukcular bir güzel oturtur sizde izlersiniz veya dayak yersiniz tribündeZeki falan haberi gelirse bakın siz kepazeliklere. Bu tribün bunları o koltuklarda oturtursa bize de yazıklar olsun..
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
Wendel'de yalan olmuş 1 haftada Rios ile geçiririz bizimkiler Amerika kıtasını keşfetmeye giderler.
O kendi geldi zaten. Koçun enayiliğiIlk defa bi transfer döneminde kimseyi alamicagiz gibi, bats'i saymiyorum dönemden önce haberler girilmisti.
Aman haşmetlü başkanımıza laf etmeyiniz yoksa benim gibi banlanırsınız.Wendel'de yalan olmuş 1 haftada Rios ile geçiririz bizimkiler Amerika kıtasını keşfetmeye giderler.
Aman haşmetlü başkanımıza laf etmeyiniz yoksa benim gibi banlanırsınız.Wendel'de yalan olmuş 1 haftada Rios ile geçiririz bizimkiler Amerika kıtasını keşfetmeye giderler.
Sebo bilir bizi dostum. Üni bebelerine atar gidere benzemez pek. Misafir ederiz kendisini. Şu duruma isyan etmiyorsa kendisini sorgulasın ilk önceSucukcular bir güzel oturtur sizde izlersiniz veya dayak yersiniz tribünde
Usta isyan işbilmezliğe, acemilik dicem o bile değil, rezil kepaze ettiler koskoca kulübü, elin 30 maçlık topçusu tastas geçiyor bizimle, olağanüstü bir yetenek bile olsa adamın gram suçu bile olmasa taraftarın tepkisini aldı daha gelmedenLa niye isyan ediyorsunuz? Dün 5 sene buna vereceğimize bekleyelim demediniz miDoue için biz zaten tarafimizi jelert olarak söyledik. Sana gelmek için can atan adam varken gittiniz doue doue bağırdınız. Alın size doue