Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.173
- 101.382
- 5.238
Kulüp binası basılmalı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende o yüzden habere saçma dedim,o it herif strabourgu da araya kattı oncesindeAdamin 1 yil sozlesmesi yok mu yonetim ok derse verirler kim sever hocayi bu saatten sonra
1 gun onceki Real Betis taraftar sayfasindaki haberde sunlar yaziyor:O adam topu mu birakiyor kimseyle haberini gormedim
inforealbetis.com
@Hakan Kuzu gelirse gelirimKulüp binası basılmalı
Straßburg doue icin yarisa katilmis ha? 8m+bonuslar vereceklermis abv
Alper altundan öğrendim futboluDün @Alper Altun admir yazmisti
Torreira-Rodriguez-Kaan-Berkan-KDB-Wendel
Eksiksiz orta sahamiz olurdu
Birde neredeyse 1 ay önce başkan transferler hazır dedi.Bunu ne yapacağızjelert adı kopenhag tarafından açıklandığı gün dedik bunlar şu aşamaya gelmiş adamı bile alamaz diye hakikaten de alamadılar. Ne Doue ortada ne jelert. Yönetimin ne yaptığı belli değil. Zenit'in sağ açık oynattığı sözde 8 noya da 18 mio patlatmışız nasıl yürek yediysek bakalım o isimle ne kadar vakit kaybedeceğiz.
Klube Ali koc gelse anca bu kadar zarar verirdi.Bunlara yetki verilmesin istifa edilmeli dedigimizde.Abartmayin,acele etmeyin,erden timur olmasada yaparlar diyenler vardi burada.Hoşlarina gitmiştir klübün bu durumu.İş öyle bir noktaya geldiki Rennes kapak fotoğrafını Doue yapıyor.
Zenit maç öncesi Wendel’i ön plana çıkarıyor.
Bütün itibarımızın içine ettiler el birliğiyle, itin köpeğin diline düştük.
Ohooooo millet Zeki demeye başladı, 3 aydır zekimi bekliyoz
Yine ne oldu yoktum@Recep Özbek i çağıralım