Aziz Kaan
10 Numara!
- 10 Aralık 2008
- 16.624
- 9.918
- 2.068
Ufuktanım ben hemen başlayayım, zincir halat kordon hiç fark etmezEvet gsc bu akşam yeni nöbet için konu altında toplanıp mesaj zinciri kuruyoruz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ufuktanım ben hemen başlayayım, zincir halat kordon hiç fark etmezEvet gsc bu akşam yeni nöbet için konu altında toplanıp mesaj zinciri kuruyoruz.
Editör haberin detayına girmiş zaten. O yüzden paylaştım. Bu tip siteler sağlam kaynaklardan çıkan haberleri referans gösterip detay giriyor.Daha önceki Footmercato'nun haberin aynısı onu kaynak göstermişler zaten.
Sen dur, yeni nöbet diye myc yiyebilecek potansiyelin var.Ufuktanım ben hemen başlayayım, zincir halat kordon hiç fark etmez![]()
Anlaşma var mı bilmiyorum ama muhabirlerin hiç biri çıkıp aradık sorun yok vb. bir bilgi girmediğine göre bir sorun olduğu net sanki. Pazar günüydü gerçi görüşme Haluk'lara göre ki yani o görüşme öncesi son fiyat arttırma hamlesi yapıyorlar yada bu transfer artık olmaz. Bu kadar oyalanmak çok saçma yoksa gelme isteği gidersin gelme isteği olan Jelert'i getirirsin yani.Anlaşma olduğunu sanmıyorum ben. Yapamıyorlar daha doğrusu.

Yok reis 2 tane varmış. Zeki mi neymiş diğerinin adı.Sa. Dünyadaki tek sağbek Doue bugün de gelmedi mi?