Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anlaşma olduğunu sanmıyorum ben. Yapamıyorlar daha doğrusu.
Anlaşma var mı bilmiyorum ama muhabirlerin hiç biri çıkıp aradık sorun yok vb. bir bilgi girmediğine göre bir sorun olduğu net sanki. Pazar günüydü gerçi görüşme Haluk'lara göre ki yani o görüşme öncesi son fiyat arttırma hamlesi yapıyorlar yada bu transfer artık olmaz. Bu kadar oyalanmak çok saçma yoksa gelme isteği gidersin gelme isteği olan Jelert'i getirirsin yani.

Bu adamlar şampiyonluğu satacak yav aylardır belli eksiklerimiz neyi bekliyoruz anlamıyorum para da var ne fırsat transferi abicim ihtiyaç var ihtiyaç surda kaç gün sonra kupa, lig ve eleme maçı var neyi beklicez yani

Kimimiz Zenit maçını izler kimimiz Rennes maçını, yahu yönetimin bizi düşürdüğü hale bak, kedinin ciğere baktığı gibi bakıyoruz. Harbiden yazıklar olsun be. Paran olmasa anlarım, takım her anlamda en prime döneminde, bizi şekilden şekile sokmaya ne hakkınız var abi.

McTominay’a gideriz Barış + 20 milyon isterler. Wendel’i isteriz fotoğrafını atarlar. Doue diye bir bebe 2 aydır başak geçer. Oğuz’u bana bırakın derler, fener alır. Gidecek oyuncuların hiçbiri gitmez.

Sizin gibi yönetimin Abv. Umarım en kısa zamanda yok olursunuz.

Gidin erden timurun ayaklarına kapanın 2 transfer yapsın ondan sonra ayrılsın klüpten. Ben böyle bir beceriksizlik görmedim yapacağınız 2 transferdi lan 2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt