Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neyse anlasilsi, cakin kilidi birsey olacagi yok bu transfer dönemi.

Dursun Özbek seçilmemeliydi! Dedik!

Galatasaray GK çapsızlığı tescillenmiş oldu
bu yaşanacakları gördük!

Sözde bu über süper zekalı elit liseliler göremedi!
Malesef delegelerde öngörü diye bir şey yok. Olay gerçekleşmeden, musibet başa gelmeden engel olmuyorlar.

Dursun Özbek'i rekor oyla seçtiler resmen. Yarın ilk kötü gidişatta da büyük bir tepki eşliğinde devirirler mevcut yönetimi. Ama olan olduktan sonra neye yarar? Bir kere de öngörü sahibi olsalar ya. Erden Timur'un olmadığı ortamda bu yönetimin Galatasaray'a hiçbir faydası olmayacağını ben bile görüyorum da onlar nasıl görmüyor?

Üstelik kulübün 2015-2017 yılları arasında aynı başkanla çok acı tecrübeleri varken.

Bu seneyi atlattık diyelim admirim bu adamlar ile daha 2 senemiz var. Dursun denen adamın gururu filanda yok Elmas bırakmıştı mesala gitmezde bu.

Seneye bir şeyler olmalı bu herif kulüpten artık ömür boyu uzaklaşmalı. Vallahi yıldık. Taraftara şampiyonluğu zindan ettiler kendileri her hafta kutlamalarda.
Baskın seçim yapar. ;D

Allah aşkına bir önceki Dursun Özbek başkanlığı ve şimdiki başkanlığı dışında Cenk Ergün'e bizden başka bu pozisyonda iş veren oldu mu ? Ligde veya Avrupa'da herhangi bir kulüpte bu işin emanet edilmediği birisini ısrarla biz niye barındırıyoruz ?
Başka bir işte belki başarılıdır onu bilemem ama bu adamın sportif direktörlükle uzaktan yakından ilgisi yok !!!

Şu anda burayı okuyan Haluk ve Gökhan dinç , sonraki yayınınızdaki tutumlarınıza göre not alacağınızı unutmayın, yangına destek bekliyoruz

Bence doğru yaklaşım bu, adam eleştirtmiyor kendini, tepkiyi alan da hep başkası oluyor. 2 aydır partiden partiye koşuyor, görevlendirdiği adamlar da bir cacık yapamıyor.
Cenk’in başında olduğu 17-18 sezonunda da yaptıkları her şeyden haberimiz oluyordu. Fegh uçağa binecekken ya kulübü ya kendi fazla para istiyordu. Bu herif ya komisyon almak için heveslendirip çıkmaza götürüyor transferleri, böylece kulüpten bir tık fazla alıp cebe atıyor ya da ciddi beceriksiz.

Dursun iki senedir her beceremediği işi Erden’e yaptırmaya alışınca yine aynısını yaparlar sandı. Bir koyun emanet et, onu bile kaybeder bu üçlü

Erden Bey muhalif olmalı, erken seçime gidilmesinin yolu buradan geçiyor. Erden Bey'in yönetim kadrosu oluşturup başkanlık düşüncesi bile taraftarı ateşler, mevcut yönetimi sıkıştırır. Yoksa çok ciddi rezillikler yaşayacağız. Erden bey bir nebze işleri değiştirebilir, GK'da Dursun Özbek destekleniyor ama taraftarın %80'ninin ortak fikrine karşı pek bir şey yapamazlar, bunu Elmas yönetiminde gördük.

2 seneyi her türlü bitirir, geçmiş dönemde ağzına etti kulübün yine istifa etmemişti.

Nazifoğluyla yaşattıkları da çabuk unutulmuş.
Biz unutmuyoruz da etkimiz yok admirim. Taraftar olarak gene herşeyi yapıyoruz.

Bizim kulüpte değişik 1 tane başkan adayı çıkaramadı. Dursun'un tekrar tekrar gelmesi çok garip. Yıllar sonra Erden Timur gibi biri çıktı onuda pasifize ettiler. Ne olacak bilmiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt