Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 41.880
- 24.415
- 3.198
erden agabey s…. yapacaginiz isi demek suretiyle direksiyona gecmeli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kulüp gözümüzün önünde eriyor yaÖzbek liseli ve büyük abilerden biri. Liseliler izin vermez öyle bir muhalif oluşuma.

Malesef delegelerde öngörü diye bir şey yok. Olay gerçekleşmeden, musibet başa gelmeden engel olmuyorlar.
Dursun Özbek'i rekor oyla seçtiler resmen. Yarın ilk kötü gidişatta da büyük bir tepki eşliğinde devirirler mevcut yönetimi. Ama olan olduktan sonra neye yarar? Bir kere de öngörü sahibi olsalar ya. Erden Timur'un olmadığı ortamda bu yönetimin Galatasaray'a hiçbir faydası olmayacağını ben bile görüyorum da onlar nasıl görmüyor?
Üstelik kulübün 2015-2017 yılları arasında aynı başkanla çok acı tecrübeleri varken.
En mantıklısı bu kardeşim barış 20 m kerem 10 m yunus kiralık emin 2.5 m ye gidecek yoksa elde yerli kalmayacak son günlerde rizeye Emirhan için 5 m vereceğiz saçma sapan adamlar alacagaız inanılmaz sözleşmeler vereceğiz iş buna doğru gidiyorçok değil 15 gün sonra herkes bu moda gelecek, 1-2 haftadır söylüyorum çok net, kimse gelmesin kimse gitmesin.
Doğru diyorsun maalesef. Erden reisi bi şekilde öne çıkarmak lazımdı..Aday yok ki ahbab. Koskaca camianın son 10 yılında 5 yıldır dursun var.
Biz yana yana transfer beklerken yönetim;Wendel ve doueye teklif bile yapmamış olma ihtimalleri hiç de az değil
Okan burukta yangini engelliyor.Kendi sirtini dayadigi özbek yağ gibi kayar düşersin hocam.
Kız mi istedingundeme takip edemedim
kiz istemeydeyin
noldu son saatler
Birazcık bile güven veren bir tane bile adam yok yönetimde. Şampiyonluk gazıyla yine seçtiler bunu, hiç kimse sağlıklı düşünemedi o vakit. Erden Timur’un da seçimden önce yapması gerekiyordu şovunu. Daha önce çıkıp ben yokum dese Dursun bu kadar güçlü girmezdi seçime.Kulüp gözümüzün önünde eriyor ya![]()
Bizim Avusturya kampı nezaman. O kampa oyuncu gelmezse yakarız bu gezegeni
Bulsana bir kimi bulcan merak ettimgalatasarayın orta saha sorunu 20 milyonluk bir sorun değil
evet 1 ay filan olur mu diye 20lik adamların peşinden koşulabilir ama aradığımız profil için 10-15 arası da oyuncu rahatlıkla bulunur
evetKız mi istedin
Yaw bunlarda büyük ihtimal sıcak para yok. Peşinat yatırmaya gelince transferler yatıyor. ET gibi birisi de olmayınca patladılarhiç hiç hiç suçu adamın kontratına sahip kulübe atmasınlar...
senin trasnfer komiten için 250 k euro pazarlığı yapıyor haberleri yapıldı bu ülkede...
çat çat bitiremiyorsan daha 21 -22 yaşında potansiyel genci sen hemen - hiç ama hiç CL falan cümlesi ağzından çıkmasın.
taraftar hazırlanmalı - çok tepkili maçlar gelecek. transfer yüzünden değil - süreçler ve çıt çıkarmayan durumlardan dolayı