Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O kadar rezil transfer süreci yöneltiler ki doue gelse bile yapacağı ilk hatada taraftar linç edecek. Beceriksizlik resmen.

Dursun Özbeke ben dahil herkes sinirli tamam orası ama seçilmemeliydi, işte görüdk vs yaklaşımları da çok saçma kusura bakmayın. Kim seçilecekti kardeşim. Rezan şovmeniyle "Okan Buruk, Fatih Terimle aynı sonu yaşar" diyen Ünal Aysal mı seçilseydi. Yoktu alternatif işte ki adam zaten rekor oyla seçildi. Genel Kurul sandığınız kadar sağduyusuz değil. Sosyal medya destekli Burak Elmas 1 sene dayanamadı mesela, ona oy veren sonrasında Erden Timur ile beraber Dursuna destek veren de genel kurul. Karşı taraf seçilseydi Erden devam ederdi görüşü de çok saçma ve hiçbir desteği yok. Bu albeniyi bu popülerliği Aysalın Erden Timur 'a bırakacağını zannediyorsunuz daha Galatasarayı hiç tanımamışsınız kusura bakmayın.

bu kadar yayın açıp havlamadan sonra bilgiyi aldıkları adamında yanlışlığını ifşa etmeyene gazeteci demem.

Kendimi bildim bileli iyi kotu akillica yoneten tek adam erden timurdu onu da 2 senede yediler. Beceriksizlerin elinde oyuncak oluyoruz.

Hobi amaçlı alamayacağı transferlere yönelip fuzuli zaman harcıyor puştlar. Rusya'ya hatuna falan gitmiştir bunlar ancak Wendel için 30'dan aşağı inmiyorlar haberi girdirmişler çetinçalı'ya. Bunları yalaka gazetecileri ile birlikte göndereceksin.. Şeref yoksunları.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Ali koç elinde viski kahkaha atarak takip etmiyorsa bizi bişey bilmiyorum. Zafer naraları atıyordur erden'i yedirdim bunlara yurüyen makinayı bozdum diye

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Bunlar Barışı Keremi Sanchez ve Nelssonu da ilk teklif de satarlar sonrada içimizden hallederiz açıklamarı loading

Dursun Özbeke ben dahil herkes sinirli tamam orası ama seçilmemeliydi, işte görüdk vs yaklaşımları da çok saçma kusura bakmayın. Kim seçilecekti kardeşim. Rezan şovmeniyle "Okan Buruk, Fatih Terimle aynı sonu yaşar" diyen Ünal Aysal mı seçilseydi. Yoktu alternatif işte ki adam zaten rekor oyla seçildi. Genel Kurul sandığınız kadar sağduyusuz değil. Sosyal medya destekli Burak Elmas 1 sene dayanamadı mesela, ona oy veren sonrasında Erden Timur ile beraber Dursuna destek veren de genel kurul. Karşı taraf seçilseydi Erden devam ederdi görüşü de çok saçma ve hiçbir desteği yok. Bu albeniyi bu popülerliği Aysalın Erden Timur 'a bırakacağını zannediyorsunuz daha Galatasarayı hiç tanımamışsınız kusura bakmayın.
Dursun'dan kimse daha kötü yönetemez. Eminin Süheyl Batum'un ekibi gelseydi bugünkünden daha iyi olurdu.

Sanki bir dursuna kaldık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt