Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 16.770
- 23.162
- 2.393
O kadar rezil transfer süreci yöneltiler ki doue gelse bile yapacağı ilk hatada taraftar linç edecek. Beceriksizlik resmen.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tamam kizi kimin icin istediniz?
Tamam kizi kimin icin istediniz?
Oguz aydin önemli degil biton kanadin var ama o diger ikisi boktan oldu.oğuz aydın rezaleti doue rezaleti wendel rezaleti dursun demek rezalet demek git artık
Turkceni seveyim.
Her sene kız mı istiyor motzTurkceni seveyim.
Gecen senede kiz isteme olmustu ben mi yanlis hatirliyorum?
Aynen katılıyorum.galatasarayın orta saha sorunu 20 milyonluk bir sorun değil
evet 1 ay filan olur mu diye 20lik adamların peşinden koşulabilir ama aradığımız profil için 10-15 arası da oyuncu rahatlıkla bulunur
Dursun'dan kimse daha kötü yönetemez. Eminin Süheyl Batum'un ekibi gelseydi bugünkünden daha iyi olurdu.Dursun Özbeke ben dahil herkes sinirli tamam orası ama seçilmemeliydi, işte görüdk vs yaklaşımları da çok saçma kusura bakmayın. Kim seçilecekti kardeşim. Rezan şovmeniyle "Okan Buruk, Fatih Terimle aynı sonu yaşar" diyen Ünal Aysal mı seçilseydi. Yoktu alternatif işte ki adam zaten rekor oyla seçildi. Genel Kurul sandığınız kadar sağduyusuz değil. Sosyal medya destekli Burak Elmas 1 sene dayanamadı mesela, ona oy veren sonrasında Erden Timur ile beraber Dursuna destek veren de genel kurul. Karşı taraf seçilseydi Erden devam ederdi görüşü de çok saçma ve hiçbir desteği yok. Bu albeniyi bu popülerliği Aysalın Erden Timur 'a bırakacağını zannediyorsunuz daha Galatasarayı hiç tanımamışsınız kusura bakmayın.
Gecen sene de evleniyorum diyordu, bilemedim artik.Her sene kız mı istiyor motz