- 1 Ağustos 2009
- 46.578
- 48.845
- 4.708
105 pts toplayan kadro3. oluruz ligde
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
105 pts toplayan kadro3. oluruz ligde
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
adam karadenizli degil mi? sıcak sevmiyordur belki. yaylaya mı çıksın londra'ya gidecek tabi.Vay be Barış Alper mis gibi ülkemizin güney kıyıları, yunan adaları, maldivler, seyşeller, ibiza falan dururken gide gide Londra’ya gitmiş tatile öyle mi? Ne yapıyormuş peki güneşleniyor muymuş Londra’da? Ne kadar enteresan..
Yok başkanla ilgili rutin herkesin yaptığı gibi bi espiri yaptım,Baskana hakaret mi ettin üstat
Yok başkanla ilgili rutin herkesin yaptığı gibi bi espiri yaptım,
Çok seven biri ban attı sağolsun
lan isteseler de ödeyemiyorlar avrupa?Wendel isimli Zenit topçusunu isteyen var mı? Avrupa'da Ruslara para ödeyen kimse kalmadı. Geçsinler bu işleri.
recep özbek atmıştır. dursunu seven o var bildigim.Yok başkanla ilgili rutin herkesin yaptığı gibi bi espiri yaptım,
Çok seven biri ban attı sağolsun
Sorun değil severim Recebirecep özbek atmıştır. dursunu seven o var bildigim.
Cihan İzlanda vatandaşlığı almak için 60 yaşında bir İzlandalı hanımefendiyle evlilik akdi yapmak üzere uğraştığı için bir müddet buralarda olamayacak.136. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması gibi nöbet
Keşke Suriyeli olsaydım OnurCihan İzlanda vatandaşlığı almak için 60 yaşında bir İzlandalı hanımefendiyle evlilik akdi yapmak üzere uğraştığı için bir müddet buralarda olamayacak.
Önce Hatipoğlu’nu böyle şişirdiler şimdi de bu Hakan Sarıöz’ü, zaten yönetimdekilerin bazıları GSYİADcı, kendilerine bir alan oluşturuyorlar kulüpte, umarım en yakın zamanda divanda gündeme gelir bu konu.Kulübe ikinci el araba hediye eden adamlar için kulübe verdiği sponsorluklarla ayağa kaldıran adamı yediler. Şu durum bile vahameti açıklıyor bu sene için.
neyini seviyon lan recep sevilir mi?Sorun değil severim Recebi