Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hadi kendilerinin yüzüne tükürsen yarabbi şükür diyecek tiplerde tükettikleri Galatasaray'ın itibari. O makamlar ego tatmini yapacakları, kameralara poz kesecekleri makam değil. Defolup gidecekler..

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Cenk Ergün hangi başarısına istinaden bu kulüpte tekrar transferlerin başına getirildi bi Allah’ın kulu bana söyleyebilir mi? Özellikle Cenk güzelleyenler.

Bunların jalerti almayan kafasına yav alacaklardı o çocuğu mis gibi

Boey gidişinden sonra nasıl hala bir sağ bek alamazlar ya. Birisi bunun büyük bir şaka olduğunu söylemeli artık. Düşününce sinirlenmemek elde değil, ne denli bir rezalet bu ya. Yok BB çıkışı, yok o bu. Hala bir sağ bek yok ortada.

Evet Dursun Bey, bir açıklama yapma zamanı gelmedi mi? İki sezondur benzer yangınlar çıktığında Erden Timur bir basın toplantısı düzenler ve taraftarın içerisine Su serperdi... Bunu yaparken de egosunu bir kenara koyar ve isim vermeden hata da yaptıysa, hatasını da söyleyerek durumu açıklardı.

Lütfen siz ya da transferin başında her kim var ise talimat vererek gerekli açıklamaları yapmanızı rica ediyorum. Ayrıca basın mensubu bile olmayan bir kaç youtubbeer ın sosyal medya amigosunun nasıl oluyor da tüm herşeyden haberi oluyor bunu da açıklayın. İlk geldiğinizde görev verdiğiniz ama sonra görevi kendisinden alıp Erden Timur a devrettiğiniz insanların şu anda neden yeniden göreve geldiğini izah ediniz.

Teknik direktör Okan Buruk un herşeyi dışarıdan öğreniyoruz zaten sözünün yaptırımını kendi ekibinize yaptınız mı? Cevap veriniz.

Taraftar nezdinde 2 senede oluşan güvenin 2 ayda yerle bir olmasına nasıl tepkisiz kalabiliyorsunuz?

Bu takım bu sezon yine aynı kadro ile şampiyon olabilecekken ki ben buna canı gönülden inanan birisiyim, sadece 2 ayda oluşan bu güvensizlik ve ayrılık ortamında 5 tane transfer de yapılsa şampiyon olamayacağını düşünüyorum.

Artık sahaya çıkın ve şu birlikteliği tekrar sağlayabiliyorsanız sağlayın yoksa çok büyük bir fark ile almış olduğunuz başkanlık çok büyük bir fiyasko ile sonlanacak...

İnanılmaz bir olay. Bu şartlarda transfer olsa bir türlü olmasa bir türlü. Eğer hakikaten meblağ buysa olmamasına daha çok sevinicem. Nasıl bir girdapa sokmuşlar bizi, korkunç bir durum gerçekten. Anlaşılan Hamza'nın içimizden çözeceğiz dediği döneme doğru gidiyoruz.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Albayrak’i aratiyorlar

En azindan davila’ya yetki verir seri’yi lemina’yi nzonzi’yi getirirdi

zor.. gelecekler, gidecekler, elde tutulacaklar.. o işler o kadar kolay olaydı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt