Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Göreceğiz, sene içinde ödemelerde sorunlar çıkacak, takımla kimse ilgilenmeyecek vs

Bunlar da olacak. Senin hocana örgüt artığı denildiğinde, başkanvekilin tehdit edildiğinde yönetimden kimse tepki göstermedi, itidal çağrıları yaptılar.

Dogru, bunlar da ihtimal.

Ama dedigim gibi 5 sampiyonluga bedel firsati kaciriyoruz o yuzden bu yonetimin bi sekilde defolup gitmesi sampiyonluktan cok daha onemli.

Bunlar cocuk oyunu zannettiler bu isi, sifirdan milyar dolarlik firma kuran adam bu ise hayatini adayip basarili olunca.

Zannettiler ki, kimi getirsek yapar. Ellerine aldilar simdi, bedeli de maclara boykot ve sifir forma satisi olmali.

Taraftar para harcayacak, Erden Timur gibi samimi ve becerikli insanlar isi kotaracak, tek olayi da Galatasaray lisesi mezunu olmak olan kodamanlar adada puro icip sarap yudumlayacak.

Yok oyle dunya!

Burhan malı ne yapıyor bir şeyler sallamış mi :D

Evet Dursun Bey, bir açıklama yapma zamanı gelmedi mi? İki sezondur benzer yangınlar çıktığında Erden Timur bir basın toplantısı düzenler ve taraftarın içerisine Su serperdi... Bunu yaparken de egosunu bir kenara koyar ve isim vermeden hata da yaptıysa, hatasını da söyleyerek durumu açıklardı.

Lütfen siz ya da transferin başında her kim var ise talimat vererek gerekli açıklamaları yapmanızı rica ediyorum. Ayrıca basın mensubu bile olmayan bir kaç youtubbeer ın sosyal medya amigosunun nasıl oluyor da tüm herşeyden haberi oluyor bunu da açıklayın. İlk geldiğinizde görev verdiğiniz ama sonra görevi kendisinden alıp Erden Timur a devrettiğiniz insanların şu anda neden yeniden göreve geldiğini izah ediniz.

Teknik direktör Okan Buruk un herşeyi dışarıdan öğreniyoruz zaten sözünün yaptırımını kendi ekibinize yaptınız mı? Cevap veriniz.

Taraftar nezdinde 2 senede oluşan güvenin 2 ayda yerle bir olmasına nasıl tepkisiz kalabiliyorsunuz?

Bu takım bu sezon yine aynı kadro ile şampiyon olabilecekken ki ben buna canı gönülden inanan birisiyim, sadece 2 ayda oluşan bu güvensizlik ve ayrılık ortamında 5 tane transfer de yapılsa şampiyon olamayacağını düşünüyorum.

Artık sahaya çıkın ve şu birlikteliği tekrar sağlayabiliyorsanız sağlayın yoksa çok büyük bir fark ile almış olduğunuz başkanlık çok büyük bir fiyasko ile sonlanacak...
Basarisiz olmayi beklemiyo muyduk ya elestirmek icin

Bence taraftar ilk maçimizdan itibaren her maç dursun özbek istifa demeli.Yada hic maçlara gitmemeli.Ua gercekten taraftarin yaninda olan oluşum olsaydi mümkün değil 3 ay dayanamazdi bunlar.

Erden Timur umarım başkanlık için network çalışmalarına başlamıştır bu yönetim sezon sonu yolcu gibi duruyor

1000088005.webp

Biz 2 ve 8 beklerken Barış ve Davinson’dan olacağız. Kimseyi de almayacaklar yerine. Bunlar daha iyi günlerimiz

Gündemi takip edemedim. Edi ile Büdü transfer kisvesi altında bugün nereyi gezdi?

0 212 574 04 24 yangın tayfa fax falan yollasın iyice baskı yapalım (not: numara galatasaray.org da var)

Bu Doue yi bırakın abi adamlar yokuş yapıp oyalayıp duruyor. Koskoca Galatasaray Doue ye mi kalmış. Kalkın abi masadan şaka gibi işler ya.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galatasaray düşmanlarına boydan gireyim cümlesindeki "Galatasaray düşmanlarının" içimizde olduğunu anlamamız şoku..

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Haluklar da yönetim yanlısı. Dünkü yayında dedikleri transfer uzuyor ama olumsuz bisey yok, kardeşinin transferinden dolayı uzamış vs tamamen bir hayal ürünüydü. Burada biz bile dedik kaç gündür bitti bitti deniyor, neden açıklanmıyor diye, oyuncunun bizi beklettiği çok belliydi

Dogru, bunlar da ihtimal.

Ama dedigim gibi 5 sampiyonluga bedel firsati kaciriyoruz o yuzden bu yonetimin bi sekilde defolup gitmesi sampiyonluktan cok daha onemli.

Bunlar cocuk oyunu zannettiler bu isi, sifirdan milyar dolarlik firma kuran adam bu ise hayatini adayip basarili olunca.

Zannettiler ki, kimi getirsek yapar. Ellerine aldilar simdi, bedeli de maclara boykot ve sifir forma satisi olmali.

Taraftar para harcayacak, Erden Timur gibi samimi ve becerikli insanlar isi kotaracak, tek olayi da Galatasaray lisesi mezunu olmak olan kodamanlar adada puro icip sarap yudumlayacak.

Yok oyle dunya!
Galatasaray’da olan şu.

Farklı departmanları olan bir şirket vardı, bu departmanların da sorumluları vardı. Birisi işini çok iyi yapıyordu ve kendi kısmında fark yaratıyordu ama departmanların üretmesi gerekiyorduki birbirini beslesin. Sonra durumdan şikayet etmeye başladı, diğer departmanlardakilerin de işlerini yapıp kendi departmanı için input oluşturmaya çalıştı ve yaptı da, hatta bazı departman sorumluları istifa etti. Sonrasında geride kalan ama çalışmayanlar bu her işe yetişen adamın başarısız olduğu işler üzerinden vurmaya başladılar, nihayetinde de şirketin başındaki adam bu vurmaya çalışanlar gibi mahalle dedikodusu yaptı. Günün sonunda yönetim kurulu yeniden seçilirken eyvah dedi ama iş işten geçmişti, dön dolaş yeni departman yönetim süreci tanımlandı ama her şey eskisi gibi, bu kez o tek fark yaratan adam da yok.

Dünyanın hiç bir yerinde şu olayı göremeyiz, şirketin yeni yönetim kadrosu ölü doğmuş oluyor çünkü. En çok iş yapan ayrıldıysa yerine en az onun yaptığı işler kadar iş yapacak adamları koymalıydınki işler yürüsün.

Ee peki bu yönetime tepki koymayıp yeniden seçen üstüne yetkiyi de veren kongre hiç hatalı değil mi? O da var çünkü. Herkes çok iyi Galatasaraylı, muhalefet de mükemmel ama gel sorumluluk al deyince bu yok, kendi reklamını yapmaya çalışan şovmenler var işte arada.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt