- 31 Ağustos 2021
- 69.467
- 49.722
- 3.258
Vizyonsuz herifler, utanmaz ahlaksızlar birde transferle ilgili makara geçiyorlar.
gstv bile canli yayın yapmıyor bu kutlamalarda
her şey düzgün olsa kesin bi yarım saat açılırdı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vizyonsuz herifler, utanmaz ahlaksızlar birde transferle ilgili makara geçiyorlar.
İlk şampiyonluğumuzda Erden Timur kiyametleri koparmıştı fbye nasıl hakemler yardım ediyor neler dönüyor lig sonunda hepsini açıklayacam demişti, bir tane yönetici cıkıpta arkasında durmayı bırak, rahatsız oldular resmen , adam birden pasifize edildi , Boey Bakambu satıldı rekor para geldi hiçbir transfer yapmadıklarında belliydi zaten E.T.un artık sembolik olarak orada durduğu, taraftarla kurduğu bağ onu çok sevmesi, hoca ve futbolcular hariç herkesi rahatsız etti net, buna bütün rakipler TFF mhk dahilTaraftara açıklama yapması gereken kişi geçenlerde konuşup bunlar taraftar değil deyip üstüne hakaret etti, neyi tartışıyoruz biz yav
Önceki Dursun dönemi de böyleydi, adamın oteli aranıyordu her gün, pişkinin önde gideniydi.
Bak net bir örnek vereyim, orta sahaya Dombele geldiği günden 1 gün sonra çıkıp açıkça tüm süreci ET anlattı di mi? Kötü günde bunu yapan kaç yönetici gördün, adam sorumluluğu üzerine aldı direkt.İcraat yok, iletişim kötü eee nerden tutacağız?
Zaten elimizde bir o kalmış gibi duruyor. Birde karakterli winner futbolcularımız. Bakalım onlarda ne zaman pes edeceklerİddaa ediyorum İbrahim ile cenk i Eyüpspor transferin başına koymaz.. Dursun u da başkan yapmazlar gerçi.. Okan hocayı da yemeye çalışacaklar görürsünüz..
sarıgülün videosu gibi nöbet
Galatasaray’da olan şu.
Farklı departmanları olan bir şirket vardı, bu departmanların da sorumluları vardı. Birisi işini çok iyi yapıyordu ve kendi kısmında fark yaratıyordu ama departmanların üretmesi gerekiyorduki birbirini beslesin. Sonra durumdan şikayet etmeye başladı, diğer departmanlardakilerin de işlerini yapıp kendi departmanı için input oluşturmaya çalıştı ve yaptı da, hatta bazı departman sorumluları istifa etti. Sonrasında geride kalan ama çalışmayanlar bu her işe yetişen adamın başarısız olduğu işler üzerinden vurmaya başladılar, nihayetinde de şirketin başındaki adam bu vurmaya çalışanlar gibi mahalle dedikodusu yaptı. Günün sonunda yönetim kurulu yeniden seçilirken eyvah dedi ama iş işten geçmişti, dön dolaş yeni departman yönetim süreci tanımlandı ama her şey eskisi gibi, bu kez o tek fark yaratan adam da yok.
Dünyanın hiç bir yerinde şu olayı göremeyiz, şirketin yeni yönetim kadrosu ölü doğmuş oluyor çünkü. En çok iş yapan ayrıldıysa yerine en az onun yaptığı işler kadar iş yapacak adamları koymalıydınki işler yürüsün.
Ee peki bu yönetime tepki koymayıp yeniden seçen üstüne yetkiyi de veren kongre hiç hatalı değil mi? O da var çünkü. Herkes çok iyi Galatasaraylı, muhalefet de mükemmel ama gel sorumluluk al deyince bu yok, kendi reklamını yapmaya çalışan şovmenler var işte arada.