Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gstv bile canli yayın yapmıyor bu kutlamalarda

her şey düzgün olsa kesin bi yarım saat açılırdı.
Bu kutlamalar yönetimin düzenlediği bir şey değil ki oranın taraf derneği düzenliyor yönetimi ve kupayı davet ediyor ve bu işlerle görevli yönetimden 1-2 kişi ile kupa gidip o bölgenin taraftarına da gösteriliyor. GS TV'den canlı yayın değil de belli bir süre sonra veriliyor. Yönetim GS adasında falan kendi düzenlemezse.

sifir calisma su an sifir calisma en ufak hareket yok
en cok gelir kazanan sampiyon olan sampiyonlar ligine katilacak kulubun transfer calismasi yok !

YOK YOK YOK !

Bu saatten sonra twitter'dan organize hakaret edilmeli, onur kirici ifadeler kullanilmali sokaga cikacak yuzleri olmamali !

Çok sıcak🔥🔥🔥🔥

1721505367029.webp

sifir calisma su an sifir calisma en ufak hareket yok
en cok gelir kazanan sampiyon olan sampiyonlar ligine katilacak kulubun transfer calismasi yok !

YOK YOK YOK !

Bu saatten sonra twitter'dan organize hakaret edilmeli, onur kirici ifadeler kullanilmali sokaga cikacak yuzleri olmamali !

dursuna iboya cenke marufa metine
kim varsa X den ana avrat sövüyorum
onları savunanlara

ne yazık ki bu düşünce özgürlüğü burada yok

Bunların yaptıkları hainlik, bunlar Galatasaray düşmanı. Ben bunların Galatasaray’ı zerre kadar sevdiklerine ve önemsediklerine inanmıyorum. Bunların tek dertleri para ve reklam. Yüz karaları…

Galatasaraylı taraftarların yapacağı en iyi tepki Nevzat Burhan Can Kadir Rodop gibilerinin yayınlarına hiç katilmayip bunları her yerden engellemesi olur.O zaman Burhan Can gitsin İtalya'nın bilmem neresinde mutluluk yaşasın.

Wendel işinin olmaması bizim yararımıza bu arada yoksa 20m bonservis 5mden 4 senelik kontrat bi tarafımıza girecekti. Oliveiranın demirbayın 1 tık üstüne bu paraları vermek ağır bir mallık

Wendel işinin olmaması bizim yararımıza bu arada yoksa 20m bonservis 5mden 4 senelik kontrat bi tarafımıza girecekti. Oliveiranın demirbayın 1 tık üstüne bu paraları vermek ağır bir mallık
1 tık üstü mü? Bombok bir topcuya hazir olun 10m bonservis 3m sözleşme. O zaman mumla ararsınız wendeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt