Orhan Akyüz
10 Numara!
- 6 Temmuz 2010
- 15.641
- 13.345
- 2.463
Daha Barış’la Davinson’u satacaklar, bunlar iyi günlerimiz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uyanik, bu yangindan sonra gelecek nöbette transfer olasiligi yüksek tabi.Bir sonraki nöbet için ateşten gömleği giyeceğim transfer gelmezse 5 ay atın beni
Bu transfer beni hiç tedirgin etmiyor ya. Michy ile Mauro var o mevkide bizde. Sadece bir 2 ve 8 alacaklar, beceremiyorlar.Fener yarın El Nesyri'de açıklar.
Kaç nöbettir yangın var transfer mi geliyor ne uyanıklığıUyanik, bu yangindan sonra gelecek nöbette transfer olasiligi yüksek tabi.
Akıl değil vizyon... Kulübün cebinde 13.5 m euro para kaldı yönetim bu parayla Galatasaray adasına tadilat yapacaktır.
Dinazor üyelerimizin mutluluğu her zaman taraftarımızdan önemlidir.
Nasi kurtulacaz biz bunlardan ? 2 sene daha bunlara katlanmak imkansiz ya aklini kaybeder insan ilk donemine bile rahmet okutacak bu herif
Herhangi bir hesabı ya da muhabiri para karşılığında veya maddi bazı tavizler karşılığında kullanmak bana göre doğru değil. Büyüttüğün o hesaplar gün gelir senin sonun olur. Profesyonellik lazım kulübe. Yani transfer çalışmalarını gizli yürütecek, taraftara karşı da açık net ve şeffaf olacak bu kadar.Bu yönetim öyle böyle rezil değil. Şimdi samiyene yanlamışlar. Erden başgan gidince muhabirlere domalıp bu hesabı pasifize edeceklerdi aynı Gardi olayı gibi şimdi samiyenin ayağına kapanmışlar. Bu salaklar muhaberlere parayı verince taraftarı dizginliyeceklerini sandılar yeminle kafaları 1980 de filan kalmış. Geleneksel medyamı kaldı beyinsizler.
Samiyenin etki alanını biliyorlar oradan taraftar tepkisini azaltmaya çalışacaklar. Yeminle her hamlesi hata bunların. Bu hesabı pasife etme düşüncesi zaten büyük salaklıktı adam fbyi ratioda domaltıyor kullan işte.
Para olarak demedim.Greenwooda 30 m€ verdiler. Sende ama kücülttün bunlari.
Akıl değil vizyon... Kulübün cebinde 13.5 m euro para kaldı yönetim bu parayla Galatasaray adasına tadilat yapacaktır.
Dinazor üyelerimizin mutluluğu her zaman taraftarımızdan önemlidir.
Doğru eleştirilerin, Marsilya'yı küçümsemeye gerek yok ama biz kendimizi doğru değerlendiremiyoruz, dışarıdan bakınca çoğu oyuncu Gs dev kulüp,Türkiye mis_ Marsilya eh, Fransa peh demez yaniProjeye ikna edeceksin adamı. Paraysa biz para veremez miydik marsilya kadar? 13.5m euroya bitmiş bonservisi de. Ama senin Cenk ve İbrahim gibi vasıfsız yöneticilerinin, kulübün parasından başka bir şeye ikna edebilecek kapasitesi yok.