- 23 Temmuz 2011
- 74.703
- 49.942
- 4.693
Tüh Okay'da kaçtı orta sahasız kaldık.
zenit maçından sonra foruma fazla bakamadım.
Wendel ile ilgili bir gelişme var mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tüh Okay'da kaçtı orta sahasız kaldık.
Olum bizim city'yide dursuna falan mı kaptırdık niye transfer haberi çıkmıyor hiç lan çift taraflı darbede bir city, bir gs arada kaldık transfersizliktenBu gariban hayattan birisi kurtarsın bizi yeter ulan
30 m euro istiyorlarmış mümkün değil diyorlar.zenit maçından sonra foruma fazla bakamadım.
Fazla anlam yüklüyorsunuz Twitter hesaplarına.Bu yönetim öyle böyle rezil değil. Şimdi samiyene yanlamışlar. Erden başgan gidince muhabirlere domalıp bu hesabı pasifize edeceklerdi aynı Gardi olayı gibi şimdi samiyenin ayağına kapanmışlar. Bu salaklar muhaberlere parayı verince taraftarı dizginliyeceklerini sandılar yeminle kafaları 1980 de filan kalmış. Geleneksel medyamı kaldı beyinsizler.
Samiyenin etki alanını biliyorlar oradan taraftar tepkisini azaltmaya çalışacaklar. Yeminle her hamlesi hata bunların. Bu hesabı pasife etme düşüncesi zaten büyük salaklıktı adam fbyi ratioda domaltıyor kullan işte.
3 milyon peşinatla kalan 12 taksitle vermişiz 30 istiyorlarmış rengim :dzenit maçından sonra foruma fazla bakamadım.
Sneijder geçtiğimiz günlerde Liverpool’dan teklif almasına rağmen bize geldiğini söylemişti. Zaten yönetici becerisi burada devreye giriyor. Öyle para konuşmakla olacak işler değil, ne diyordu Erden Timur zaten bunlar paraya doymuş yıldızlar, tabiki sen aldığı teklifin üstünü verirsin ikna edebilmeyi kolaylaştırmak için, ama yönetici becerisi bambaşka bisey.Aynı durumda değil hocam. İcardi İnter sonrası PSG de de iyice gözden düşmüş durumdaydı. Adamın üstünde bir de arkadaşının karısını ayartmaya damgası vardı ki Messi in bile istemediği hep söylendi. İcardi'yi isteyen çok fazla kulüp yoktu bize gelirken bize gelince de tam olarak kendine uygun kulüp buldu. Hobjerg için durum aynı değil, sadece para olsa biz alabilirdik Marsilya bizden fazla veremez, vermemiştir de zaten. Ama bu ülkeye gelmek istemiyorlar. Mesela fener Nesri gibi bence 2. Hatta 3. Sınıf forveti 2 aydır ikna edemiyor para da var. Şöyle düşünelim sen şuan yaptığın işi Burkina Fasoda yapıyorsun mesela, gitmek ister misin maddi durum hemen hemen aynıysa. Yabancıların bize bakışını gurbetçiler daha iyi bilir onlara sormak lazım.
Teansfer gündemimizdeki bir futbolcu fb ye değil de Marsilyaya gitti diye seviniyoruz. inanamıyorum nasıl böyle rezil durumlara düşebiliyoruz, akıl alır gibi değil. Yani Burak a falan tarihin en kötüsü diyorduk hain diyorduk ta, yani ondan da beteri nasıl olabiliyor, yani ömrümde böyle rezillikler görmedim, be ayrıca bu yönetim daha yeni seçildi. Yazıkki çok yazık.Neyse en azından Fb-Hojbjerg ihtimali ortadan kalktı. Biz zaten alamıyoruz kimseyi.
Ya şu uğurun yalanlarına inanmayın, ne zaman ortalıkta yangın olsa yalan söyleyerek yangına kömür atıyor.Biz neler yaşıyoruz abi, gs başkanı böyle iğrenç şeylerin içinde olur mu abi? Adam pastayı götürmek için erdene 100 bin euro komisyon götürüyor diyenlere ağzını açmadı
30 m euro istiyorlarmış mümkün değil diyorlar.
ne bok yicez biz ya.3 milyon peşinatla kalan 12 taksitle vermişiz 30 istiyorlarmış rengim :d
Dediklerini yapmazsan elbette getiremezsin, doğru ama bazı oyuncuları yapsan da getiremezsin bu ülkeyeHojbjerg’i ikna etmek için herhangi bir çaba harcamazsan adam da gider Marsilya’ya.
Bu tür transferler için emek harcamak, iletişim yeteneği gerekiyor.
Bizimkiler de ne o kabiliyet ne de çalışkanlık var.
Akıl değil vizyon... Kulübün cebinde 13.5 m euro para kaldı yönetim bu parayla Galatasaray adasına tadilat yapacaktır.
Dinazor üyelerimizin mutluluğu her zaman taraftarımızdan önemlidir.
Ne yalanı yav ne zaman ses çıkardı dursun özbek? Adama atılan iftiralara çıkıp bir şey sçyledi de biz mi kaçırdık? Uğura sallamak moda zatenYa şu uğurun yalanlarına inanmayın, ne zaman ortalıkta yangın olsa yalan söyleyerek yangına kömür atıyor.
Serdar gibi sallıyor