Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamam da oyuncu ile anlaşmanın önemi nerede burada? Kulübü vermedikten sonra çıkar maçında oynar bugün olduğu gibi. Şu olay beni tilt ediyor.

öyle düşünme rdaş
büyük bir başarı bizim yönetim adına, herhangi bir tarafla anlasabilmek
sen olsan bunlara tamam der misin
demek ki wendel'in ciddi sıkıntıları var

Bana biri şunun cevabını verip açıklarsa sevinirim.

Barış, Mertens, Muslera bu 3'ünden 1 tanesi kötü olsa şampiyon olabilir miydik olamaz mıydık eğer 3 oyuncuyla şampiyon olmuşsak bu takımın nasıl transfere ihtiyacı yok.

Torreira, Kerem, Nelsson, Sanchez, Zaha, Ziyech, x,y,z hepsinin katkısı var ama bu adamların hiçbirinden %100 yararlanamadık yukarıda saydığım 3 isim tüm maçlarda ipten aldı.

Karagümrük deplasmanı maç boyu pozisyonumuz yok 3 tane pozisyona girdik hepsinde Barış'ın imzası var 2. golden yoktan var ettik.

Adana Deplasmanı rakip 5 tane karşı karşıya kaçırmış orta saha yol geçen hanı olmuş.

Daha bunları arttırım ama gerek yok yazı uzayıp gitmesin.

O Jelert'i de başka takım alacak, göreceksiniz.
Doue ise başka kulüplerden teklif bekliyor, burası bariz. Bizi istemeyen biriyle bu kadar uğraşmak GS markasına eksi yazar. Yahu yıldız filan olsa diyeceksin ki tabii ki adam başka teklifleri görmek ister. Ama bahsi geçen elemanın daha ağzı süt kokuyor, lafın gelişi değil 1 yıldır pro maça çıkan bir çocuktan bahsediyoruz. Ne takımlardan ne oyuncular bize bu muameleyi yapmadı.
Bu işin sonunda Zeki filan alınırsa görün asıl cümbüşü.

hojberg gelmek istemiyordu turkiyeye
Torrierranın kendi açıklaması var, aslında İtalyadan hiç ayrılmak istemiyorum, Türkiyeye gelmek istemiyordum, Muslera sürekli arıyordu bazen telefona bakmıyordum, şimdi ise iyiki gelmişim mükkemmel bir ülke büyük takım falan diye. Bunlarrr kimmmmm epl den İtalyadan A kalite demiyom d,e,f kalite topçu almak kim.

Wendel’in bonservisi 30 falan değildi, muhtemelen bizimkiler 10 takside bölmeye çalışınca adamlar o zaman size 30 dedi, bir nevi size satmıyoruz demeye getirdiler.

Galatasaray markasını rezil etti Dursun ve İbrahim. Galatasaray yöneticisi gittiği yerden eli boş dönmez. Beceremeyecekler gün gibi aşikar. Tez zamanda defolup gitmeleri en hayırlısı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt