Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burada haklı oldukları konularda var. İnternette sefil insanlar çok. Son günlerdeki insanların tepkisini anlıyorum ama yine yanlış adreslere gidiyorlar.
yahu konuyu yumuşatma. buna sallayanların büyük çoğunlu senin benim gibi taraftar. bu herifler her daim DÖ nün yalakası oldular. Sefil dediği taraftar burada, biraz yorumu cartı curtu bırakıp sadece sade ve düz haber vermeyi denesinler. Kimse sallamaz o zaman. 15 lik ergenler gibi bir gizemler yaratma bir boş muhabbet ile duyumcu gibi davranmasınlar. Yani ''Gazeteci'' olsunlar meslekleri bu ya.

En zoru şuan Galatasaray muhabiri olmak adamlara sıkılcak isimde kalmadı. Bizimde inanılmaz güvensizliğimiz var onlara.Isleri zor kolpacıların
Aslinda hic oyle degil muhabirlerin %90i serefini ve onurunu bir tarafa birakip yalakalik pesinde kostugu icin oyle geliyor.

Yonetici arayip isim sormak saniyorlar gazeteciligi yaw baska hic kaynaklari yok cunku

yav yapacagin sadece 2 transfer bir orta saha ve bir sag bek sunlari 1. kamp baslamadan bile bitirebilirdin erkenden yapip takimin tamami kampi gecirse herkes yerini mevkisini bilse ne vardi.

özellikle bek konusu rahatlıkla çözülebilirdi

orta sahada ikinci kampa kalsın diyelim

bir de bu doue ve wendel ısrarını anlamış değilim

hoca mı ısrarla bunlar olsun gerekirse bekleyelim diyor acaba

18 yaşında falan değil, yazdıklarında da yalan falan yok. Daha doğrusu tek kişi değil diyelim.

Beğenmeyen gitsin fenerlileri takip etsin, sosyal medyada hakkımızı savunan 2-3 adam var onların da açığını arayıp bok atıyorlar.

Lequipe de girmedi mi transfer bitmek üzere diye, bir bok döndüğü belli, çünkü İŞ BİTİRİCİ kimse yok.

Savaş sonrası ciddi sayıda giden var Rusya’ya oradan, normalde de çok yaşayan var.

Şu varsayımınız bayağı bir varsayım, Rusya’ya hakim birisi yorum yaparsa daha iyi olur ama benim bildiğim bu.
Hakimiyetle de ilgisi tok admirim.
Bunlar atadan kardeş insanlar
Bugün Türkiye Azerbaycan sürtüşmesi olsa insanların yarısı sovyetler birliğine yönelik yarısı Türkiyeye olacağı için kimin kime yalınlaştığını anlayamazsın. Bunun bir standardı yok zaten bunun tek yolu tete’nin eşinin tavırları misal çok ünlü olup rusya aleyhinde sosyal propaganda yapıyor mu yada ünlü olmayıp orta sınıf insan olarak ülkesine çok bağımlı bir insan mı?
Burada tete’nin eşini tanıyıp fikirlerine hakim kişi olmadıktan sonra zor.
Bir de fikirler de değişkenlik gösterebilir, ülkeler arası siyasi kriz çıkarmayacak işlere girişmediği sürece bir şey de olmaz. Kimse sen ukraynalısın diye ülkeye girişte çapraz ateşe tutulmuyor.
Rusyada vietnam savaşı varmış gibi bir hava var heriflerin gideceği yer rusyanın büyük şehirleri. Yüksek gelişmişlik gösteren yerleri de antalyadan farklı da değil.

Herifin eşi de köylünün teki. Ortalama bir insan.
Bugün almanyada doğup büyümüş kendini asla türk görmeyen almanlar da olduğu gibi vatan hasretiyle de yanan almancılar da var. Bunun bir standardı yok. Daha 10 sene önce Türk kulüplerine köpek çeken ben almanım abi diyen heriflerin dönüş yapıp premium türk olduğu olaylar var.

yahu konuyu yumuşatma. buna sallayanların büyük çoğunlu senin benim gibi taraftar. bu herifler her daim DÖ nün yalakası oldular. Sefil dediği taraftar burada, biraz yorumu cartı curtu bırakıp sadece sade ve düz haber vermeyi denesinler. Kimse sallamaz o zaman. 15 lik ergenler gibi bir gizemler yaratma bir boş muhabbet ile duyumcu gibi davranmasınlar. Yani ''Gazeteci'' olsunlar meslekleri bu ya.

Yönetimden aldığı bilgiyi veren adamlar neden yalaka sınıfına giriyor anlamadım. Adama yönetici şu transfer bitti derse sende bu haberi girersin. Gazetecilik böyle bir şey değil mi tiraj meselesi kendi etkileşimini arttırma derdinde herkes. Para kazandıkları işten neden bu kadar kusursuz ahlaki bir çaba içinde olmalarını bekliyoruz. Algılarda sıkıntı var. Mesela bana konuyu yumuşatma diyorsun nasıl yumuşatacağım ki yangın aldı yürüdü zaten. Varsayalım ki bu adamlar cidden başkanın paralı kalemleri burada sorunun temelini yine bu adamlar oluşturmuyor ki. Bu kulüpte yıllardır bu işler böyle yürüyor sadece 2 yıl Erden Timur ketum bir şekilde işleri yürüttü. Yani değişen ne abi bizlerin hayatında tam olarak sadece kişileri eleştir ona buna hakaret et yani günün sonunda ne değişiyor ? Ne elde edeceğiz ?

Batsuayi erken acikladilar milletin gazini almak oyalamak icin bugunler de aciklasalardi baya vakit kazanirlardi.Orta saha ve sag beki agustosta getirirlerdi.Bu kadar tantana olmazdi.

Yönetimden aldığı bilgiyi veren adamlar neden yalaka sınıfına giriyor anlamadım. Adama yönetici şu transfer bitti derse sende bu haberi girersin. Gazetecilik böyle bir şey değil mi tiraj meselesi kendi etkileşimini arttırma derdinde herkes. Para kazandıkları işten neden bu kadar kusursuz ahlaki bir çaba içinde olmalarını bekliyoruz. Algılarda sıkıntı var. Mesela bana konuyu yumuşatma diyorsun nasıl yumuşatacağım ki yangın aldı yürüdü zaten. Varsayalım ki bu adamlar cidden başkanın paralı kalemleri burada sorunun temelini yine bu adamlar oluşturmuyor ki. Bu kulüpte yıllardır bu işler böyle yürüyor sadece 2 yıl Erden Timur ketum bir şekilde işleri yürüttü. Yani değişen ne abi bizlerin hayatında tam olarak sadece kişileri eleştir ona buna hakaret et yani günün sonunda ne değişiyor ? Ne elde edeceğiz ?
Aldığı bilgiyi verdiği için mi onlara tepki? İkidir taraftar yönetime salladığı zaman sadece savunma pozisyonuna geçmeyip ayrıca taraftara sallıyorlar bu herifler. Yıllardır öyle yürümesi doğru olduğu anlamına mı geliyor?

kalender ne anlatıyorsun yav bu adamlar madem külfet bugün çağır adamları size vereceğimizi verdik daha fazla külfet olmasın diyerek bonservislerini ver ellerine. İkisinin transferinde de erden sponsor olarak kulübe dünyaları vermiş adam.
Madem yün sal adamları daha fazla yük olmasın.
Bunalr hayır ben burada kalacağım diye direnecek mi zannediyorsun. İkisi de takla atarak gider.
Erden timursuz bu iki beğenilmeyen heriflerin bile yerini dolduramıyorsun.

Ayrıca başarısız dediğin yerde bugün Amerika kupasının en iyi oyuncularından birisini taksitle 9 milyona indirdi herif.
Üzerine 1 lira bonservis vermeden ziyech aldın 2,7ye oynuyor.

Kulübün üzerinde külfet evet ndombele falan.
Geçen sene alınması planlanan iki oyuncu 20 milyona fenere gitti dimi neden alamadığımızı erdenin ağzından okudun mu?
Kiralık isteyebildik dedi.

Başkan olacak yönetim yoksunu adam para bulamıyor, oyunculara 50 milyon sponsor bulan yine erden.
Transfer ağını oluşturan ikna eden adam erden.
İcardi gibi seni şampiyon yapmış ve vizyon olarak önünü açmış bir transfer var bu bile gözünde başarısızlık.

Abi size senede 1 ay futbol oynayan futbol ahlakı olmayan feghouli gibiler layık.

Son cümleni keşke baştan yazsaydın. Asıl sen ne anlatıyorsun.

Gazetecilik mesleginin geregini yapmak yerine yoneticileri aradiklarinda telefonu acip bilgi versinler diye onlarin yalakaligini yapip elestiri yapan taraftarlara hakaret ediyorlar Dogu sen ne diyon yaw?

Dönüp dolaşıp Galatasaray yönetim stilinin değişmesi gerektiğine geliyoruz.

Erden timur giderken Galatasaray kişilere bağlı değildir dedi ama iş net olarak öyle olduğu kabak gibi ortada. Herhangi bir ismi menajer vasıtasıyla Ağustos ayında zaten getirebilirsin. Burda Galatasarayın kişilere bağlı olduğu kısmı ortaya çıkıyor işte Ağustos ayında değil 4haziranda hop eksikliklerin giderildiği kap açıklamalarını yaparsın.
Günümüz itibariyle isimlere bağımsız olacak bir sistem sahibi olamadığımız için isimlere bağlı oluyoruz.
Ne zaman Galatasaray başkanlık makamı, sportif aş ve diğer birbirinden tam birimler bağımsız hale gelir tam şirketleşip holding gibi yönetilir işte o gün isimler önemsiz olur işte. O gün başkanın kim olduğunun da önemi olmaz.

Galatasaray gibi bir ismin pelerini altında dünyaların kazanıldığı ortamda da bu mevcut liseci zihniyet körelmedikçe de biz ara ara mutluluk yaşarız o kadar.

Dönüp dolaşıp geldiğimiz yer TARAFTAR DEVRİMİ.

Aldığı bilgiyi verdiği için mi onlara tepki? İkidir taraftar yönetime salladığı zaman sadece savunma pozisyonuna geçmeyip ayrıca taraftara sallıyorlar bu herifler. Yıllardır öyle yürümesi doğru olduğu anlamına mı geliyor?

Adamın yedi sülalesine hakaret edersen o da tepki verir. Ne bekliyorsunuz ki ? Ya da bu adamlar bu kadar kötü gazeteciyse bu kadar etkileşimi vermemek yine bizlerin elinde.

Adamın yedi sülalesine hakaret edersen o da tepki verir. Ne bekliyorsunuz ki ? Ya da bu adamlar bu kadar kötü gazeteciyse bu kadar etkileşimi vermemek yine bizlerin elinde.
yahu geliyorsun karşındaki adamlara hakaret ediyorsun sonra 7 sülaleme küfrediyorlar! Bu adamlar kötü gazeteci bile değil. Çünkü bu adamlar etkileşim delisi şovmenler. Gazeteci değil bu insanlar.

30 milyon euro istenen bir futbolcuyla ilgileniliyor haberleri yaymak ne kadar doğru? Ayrıca 30 isteyen bir kulüple neyin pazarlığı yapılacak? Sallayın gitsin şu heriferi. Akıl ve mantık var, Rusya'dan bir brezilyalı getirmek için 15den fazla vermek ne kadar doğru? Herifi 20ye almışlar zaten, şimdi elden çıkarmak istiyorlarsa üstünü asla alamazlar.
Fofana icinde 30m istiyorlardi
Yemeyin bunlari

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt