Cihangir Göktaş
Aslan Üye
- 18 Temmuz 2022
- 9.495
- 11.958
- 773
bir oyuncu marsilya'ya gidip , galatasaray'ı tercih etmiyorsa sebebi tamamen transferden sorumlu yöneticinin başarısızlığıdır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alın size transfer bu beceriksizlerin yapabileceği transfer en fazla budur. Orta saha gelmiyor diyenler utanır mı pek sanmıyorum.
Hayır tabiikide Taylan değil ama Berkan da değil.Kerem Demirbay yada Eyüp yada Efe Torreira yedeği olabilir mevcutlardan.Ama birebir Torreira yedeği maalesef yok.Keske olsa.Allah sakatlık ceza vermesin ona.Güvenilir yedek de çok önemlidir ben ne diyorum sen ne diyorsun aga. Yerli olacak bir de kim olcak Toreyra yedeği Taylan mı.
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bek rotasyonu dışında her mevkide daha iyiyiz şu an.Aynen kadromuz müthiş hiç eksik yok.
Bek rotasyonu: Ferdi, Osayi, Mert, Levent, Oosterwolde / Köhn, Kazımcan, Ali Turap, Kaan, Dubois
Yaw uzatma millet ana avrat sovuyor senin tutuldugun yoruma bak hedef gostermek icin kendi capinda alinti yapma devam etAynen bravo iki-üç haha veya beğeni alıcam diye problem görmüyorsun ama yarın öbür gün başına aynı tarz cümle gelirse sakın sinirlenme
18 yaşında falan değil, yazdıklarında da yalan falan yok. Daha doğrusu tek kişi değil diyelim.renktaşlar samiyenhabere karşı öfkeniz nedendir 18 yaşında bebe 1 sene boyunca gs düşmanlarını hoplattı, eleman olmasa sosyal medyada ezim ezim ezilen bir galatasaray vardı. bu zaman kadar kulübe zararlı bir aksiyonu bile olmadı. bebe tek başına resmi hesapları taşağa aldı.
Savaş sonrası ciddi sayıda giden var Rusya’ya oradan, normalde de çok yaşayan var.Tete'nin eşi yada sevgilisi neyse Ukraynalı idi yani o iş zaten yalan.
Bu hareketi yapmak yemez. Dursun sene sonunu goremez. O kadar da geri zekali degiller.Daha 1 hafta önce peder'e bunlar vecino'yu getirmesin demiştim. Sg lan kafa mı buluyon benimle demişti.![]()
kalender ne anlatıyorsun yav bu adamlar madem külfet bugün çağır adamları size vereceğimizi verdik daha fazla külfet olmasın diyerek bonservislerini ver ellerine. İkisinin transferinde de erden sponsor olarak kulübe dünyaları vermiş adam.O transferlerde de Erden vardi bende bunu ornekliyorum. Oyle is bitirici transfer bir Lucas var benim nazarimda. Digerleri de tamam isin ikna sureci var, belki baskasi olsa bir tik daha maliyetli olurdu ancak oylesine bedavaya almisiz gibi bir algi yaratiliyor.. Bildigin kulfet Zaha misal. Ndombele oteki bir ornek, tam bir fiyasko.. Tete...neyse.