Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Millet senle nasil t. Geciyo sen gidip italyan mt oyuncusunu hadi git diye can atiyorsun. Hala elimizde olsa cok sey kaybederdik deil mi is bilmez herifler

Güvenilir yedek de çok önemlidir ben ne diyorum sen ne diyorsun aga. Yerli olacak bir de kim olcak Toreyra yedeği Taylan mı.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayır tabiikide Taylan değil ama Berkan da değil.Kerem Demirbay yada Eyüp yada Efe Torreira yedeği olabilir mevcutlardan.Ama birebir Torreira yedeği maalesef yok.Keske olsa.Allah sakatlık ceza vermesin ona.

Aynen kadromuz müthiş hiç eksik yok.

Bek rotasyonu: Ferdi, Osayi, Mert, Levent, Oosterwolde / Köhn, Kazımcan, Ali Turap, Kaan, Dubois
Bek rotasyonu dışında her mevkide daha iyiyiz şu an.

Fener ve beşiktaşı övmeye son verelim, bizim derdimiz onlar değil.

Aynen bravo iki-üç haha veya beğeni alıcam diye problem görmüyorsun ama yarın öbür gün başına aynı tarz cümle gelirse sakın sinirlenme
Yaw uzatma millet ana avrat sovuyor senin tutuldugun yoruma bak hedef gostermek icin kendi capinda alinti yapma devam et

Son düzenleme:
renktaşlar samiyenhabere karşı öfkeniz nedendir 18 yaşında bebe 1 sene boyunca gs düşmanlarını hoplattı, eleman olmasa sosyal medyada ezim ezim ezilen bir galatasaray vardı. bu zaman kadar kulübe zararlı bir aksiyonu bile olmadı. bebe tek başına resmi hesapları taşağa aldı.
18 yaşında falan değil, yazdıklarında da yalan falan yok. Daha doğrusu tek kişi değil diyelim.

Beğenmeyen gitsin fenerlileri takip etsin, sosyal medyada hakkımızı savunan 2-3 adam var onların da açığını arayıp bok atıyorlar.

Lequipe de girmedi mi transfer bitmek üzere diye, bir bok döndüğü belli, çünkü İŞ BİTİRİCİ kimse yok.

Tete'nin eşi yada sevgilisi neyse Ukraynalı idi yani o iş zaten yalan.
Savaş sonrası ciddi sayıda giden var Rusya’ya oradan, normalde de çok yaşayan var.

Şu varsayımınız bayağı bir varsayım, Rusya’ya hakim birisi yorum yaparsa daha iyi olur ama benim bildiğim bu.

Bir suredir dursun ozbek savunacak sebep bulamayinca hasan bekir

Tetenin eşi Ukraynalıymış Rusyaya dönemezmiş bu büyük bir yalan
iki Halk arasında şimdi savaşıyor olsalarda çok eskiden gelen bir bağ var

Uğur’un zenginlik yaklaşımı doğru, Rennes de böyle Zenit de.

İki kulüp de bayağı zengin, çok saçma yaklaşımlarla gidersen adamlar da işi yokuşa sürer. Rennes Doue’yi gerekirse 1 sene daha oynatır, sonrasında serbest gider, koymaz adamlara.

Wendel de benzer, adamın 2 maçta 1 gol 4 asisti var, kelepir mi verecekler yani? Oynatırlar satmazlar, paraya ihtiyacı yok adamların.

En zoru şuan Galatasaray muhabiri olmak adamlara sıkılcak isimde kalmadı. Bizimde inanılmaz güvensizliğimiz var onlara.Isleri zor kolpacıların

O transferlerde de Erden vardi bende bunu ornekliyorum. Oyle is bitirici transfer bir Lucas var benim nazarimda. Digerleri de tamam isin ikna sureci var, belki baskasi olsa bir tik daha maliyetli olurdu ancak oylesine bedavaya almisiz gibi bir algi yaratiliyor.. Bildigin kulfet Zaha misal. Ndombele oteki bir ornek, tam bir fiyasko.. Tete...neyse.
kalender ne anlatıyorsun yav bu adamlar madem külfet bugün çağır adamları size vereceğimizi verdik daha fazla külfet olmasın diyerek bonservislerini ver ellerine. İkisinin transferinde de erden sponsor olarak kulübe dünyaları vermiş adam.
Madem yün sal adamları daha fazla yük olmasın.
Bunalr hayır ben burada kalacağım diye direnecek mi zannediyorsun. İkisi de takla atarak gider.
Erden timursuz bu iki beğenilmeyen heriflerin bile yerini dolduramıyorsun.

Ayrıca başarısız dediğin yerde bugün Amerika kupasının en iyi oyuncularından birisini taksitle 9 milyona indirdi herif.
Üzerine 1 lira bonservis vermeden ziyech aldın 2,7ye oynuyor.

Kulübün üzerinde külfet evet ndombele falan.
Geçen sene alınması planlanan iki oyuncu 20 milyona fenere gitti dimi neden alamadığımızı erdenin ağzından okudun mu?
Kiralık isteyebildik dedi.

Başkan olacak yönetim yoksunu adam para bulamıyor, oyunculara 50 milyon sponsor bulan yine erden.
Transfer ağını oluşturan ikna eden adam erden.
İcardi gibi seni şampiyon yapmış ve vizyon olarak önünü açmış bir transfer var bu bile gözünde başarısızlık.

Abi size senede 1 ay futbol oynayan futbol ahlakı olmayan feghouli gibiler layık.

Muhalefet göreve ! Süheyl Batum ve Eşref Hamamcıoğlu, şimdi susma zamanı değil, Özbek & Hatip & Ergün üçlüsünü aforoz etmeniz gerekiyor ! Hemen bugün Hatip ve Ergün görevden alınmalı ve profesyonel bir sportif direktör/ekibi getirilmeli.
Yoksa hiç vakit kaybetmeden olağanüstü genel kurul tarihi belirlensin.
Bu şekilde giderse devre arasına kadar yarıştan koparsak şaşırmam !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt