Kalender Cengiz
Berlin Panteri
- 20 Haziran 2009
- 44.260
- 11.546
- 728
O dönem yazabildiğim kadarını yazdım daha fazlasını söylemek isterdim ama o yönden içim rahat bu becereksizliklerin yaşanacağını dün gibi biliyordum.
Hiçbir şey tesadüf değil bir insan başarılı ya da başarısızdır futbol şubesi olmasa o koltukta 1 dakika bile oturtmazlardı ama işte sportif başarı birçok şeyi örtbas ediyor.
Asıl takipçisi olunması gereken konu Florya anlaşmasının dışarıdan kimler ekmek yiyecek orayı sıkı tutmak lazım lazım kulüp tarafı filan umrumda değil dışarıdan tüm hesapları her şeyleri incele altında olmalı sadece kendisinin değil aynı zamanda sülalesinden yakınlarına kadar çünkü bir sinsilik hissediyorum.
Erden Timur konusunda ben notr'um forumun aksine. Sorun yok, bu benim gorusum ve dusuncem. Sportif olarak oyle basarili bir yapi kurdugunu dusunmuyorum zaten kurmus olsa suan daha sezon oncesi problem yasamiyor da olurduk. Neyse.. Ancak, bu Florya olsun sonraki projeler olsun net guveniyordum aldigi/onerdigi karar ve sureclere.. Maalesef, bu sekilde birakip gitmesi de bence kismen hatali bazen kalirsin, kalirken kazanirsin ya da en azindan kalarak mucadele edersin. Suan, yok kendisi. Bizler belki de erken yangin yapiyoruz ancak diyelim ki cok kotu bir surece girdik, bu sekilde mi olmasi gerekiyordu ? Ne yani, Batum secilmis olsa hemen geri mi gelecekti ?