Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bizim bu yönetimden kurtulmamız lazım. bunun için de ilacımız çok acı. başarısız olmak.

haftalardır büyük ikilemdeyim.

gs başarısız olsun ve bunlar gitsin VS gs başarılı olsun (bunlar bu seçenekte devam etmiş oluyor)

örneğin süper kupa maçı. bir yanım bjk'den fark yiyelim toz dumana karışsın diyor, diğer yanım canım gs'a kıyamıyor!
Bugün bende aynısını düşündüm ama fark yesek ya da başarısız olsakta pek mümkün görünmüyor sebebide Florya'yı bırakmak istemeyeceklerdir.

Zaten taraftar filan pek umurlarında değil 2016-2017 2 sezonluk süreçte tribünler her maç istifa diye bağırdı yine değişen bir şey yoktu.

Sportif anlamda başarıyı ön planda tutsalar Erden Timur'un ayaklarına kapanırlardı orayı umursamadıklarını son atamalardan görüyoruz kurumsal bir yapı kalmadı.

bizim bu yönetimden kurtulmamız lazım. bunun için de ilacımız çok acı. başarısız olmak.

haftalardır büyük ikilemdeyim.

gs başarısız olsun ve bunlar gitsin VS gs başarılı olsun (bunlar bu seçenekte devam etmiş oluyor)

örneğin süper kupa maçı. bir yanım bjk'den fark yiyelim toz dumana karışsın diyor, diğer yanım caanım gs'a kıyamıyor!
Başarısızlığı çokda istemiyorum takımı dağıtır bu sonra nerede bulacaz icardiyi, davinsonu torreira yı vs bir daha zor

Kemerburgaz 23/24 sezonu başına yetişiyor dedi. -1 sene geçti halen bitmedi.

Bankalar birliği anlaşmasından yeni seçime kadar çıkıyoruz dedi. -Çıkamadı

Bankalar birliği anlaşması var diyip Boey'den gelen paraya transfer yapmadı. -Yine yalan söyledi.

Rivayı bir hiç uğruna verdi. -Büyük zarar ettirdi.

Salı günü uçaklar geliyor dedi. -14 hafta uçak inmedi.

Grosskreutz aldı. -Süre geçti lisans yetiştiremedi.

Sigdursun aldı. - Forvetsiz kaldık adam sakatlıktan çıkamadı.

Mehmet Özbek ve Levent Nazifoğlunu sportif direktör yapıp kulübün içinden geçti 2 senemizi mahvetti.

Ama secim gunu herkes bunu destekliyordu :) ki oyle de oldu acik ara farkla kazandi

Bugün bende aynısını düşündüm ama fark yesek ya da başarısız olsakta pek mümkün görünmüyor sebebide Florya'yı bırakmak istemeyeceklerdir.

Zaten taraftar filan pek umurlarında değil 2016-2017 2 sezonluk süreçte tribünler her maç istifa diye bağırdı yine değişen bir şey yoktu.

Sportif anlamda başarıyı ön planda tutsalar Erden Timur'un ayaklarına kapanırlardı orayı umursamadıklarını son atamalardan görüyoruz kurumsal bir yapı kalmadı.
Tüm planlarını bozan şey, Florya parasının bloke olması. İşte orda da Erdem Timur sağolsun gider ayak son kıyağını yaptı.

Sportif anlamda başarıyı ön planda tutsalar Erden Timur'un ayaklarına kapanırlardı.
yani bilemedim. absürd bir skor olursa, belki öyle bir fiziksel tepki olur ki...

insanlar artık 8-10 sene önceki gibi değil herkesin canı burnunda vallahi olası bir bjk farklı galibiyetinde, dothraklar gibi saldırabilir insanlar :d

Marsilya mesela asla bizim seviyemizde olabilecek bir kulüp değil, ama yönetici işi işte. De Zerbiyi de aldılar, Greenwood’u da, şimdi de Hojbjerg. Sadece bütçeyle açıklanamaz. Vizyon meselesi

Bütçeyle nasıl açıklanamıyor? Ayrıca lig farkı da var.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Ama secim gunu herkes bunu destekliyordu :) ki oyle de oldu acik ara farkla kazandi
O dönem yazabildiğim kadarını yazdım daha fazlasını söylemek isterdim ama o yönden içim rahat bu becereksizliklerin yaşanacağını dün gibi biliyordum.

Hiçbir şey tesadüf değil bir insan başarılı ya da başarısızdır futbol şubesi olmasa o koltukta 1 dakika bile oturtmazlardı ama işte sportif başarı birçok şeyi örtbas ediyor.

Asıl takipçisi olunması gereken konu Florya anlaşmasının dışarıdan kimler ekmek yiyecek orayı sıkı tutmak lazım lazım kulüp tarafı filan umrumda değil dışarıdan tüm hesapları her şeyleri incele altında olmalı sadece kendisinin değil aynı zamanda sülalesinden yakınlarına kadar çünkü bir sinsilik hissediyorum.

şu malum kişiyi 1 ay atsaydınız kafa dinlerdik ya.

3 gün nedir arkadaş

Tüm planlarını bozan şey, Florya parasının bloke olması. İşte orda da Erdem Timur sağolsun gider ayak son kıyağını yaptı.
O anlaşmada ben daha farklı şeylerin döndüğünü düşünüyorum bizim tarafımızda değil ihaleyi alacak firma az çok belli çünkü her şeyine varıncaya kadar anlaşmışlar.

Asıl sorulması gereken soru şu olmalı kulüp içinden bazı kişilerin Galatasaray dışındaki kısmında projeden ne şekilde faydalanacak burasının net olarak takip edilmesi gerekiyor.

Arkadaşlar mesele transfer meselesi değillllll, mesele bu şampiyonlukla geçen 2 senenin gelirleri nerdeeee,? Floryanın satışından gelecek olan para ile transfer yapılacağı, fakat bloke koyulunca böle laps diye ortada kalmaları aşikar değil mi, işte tamda burda en kritik soru bu ; paralar nerdeeee ???

Tmm Uğur haksız diyelim, e nerde aga transferler, 1 aydır 6-8 milyonluk 20 yaşındaki çoçuğu alamadınız, diğer Rusya işi de tmm yalan diyelim, yahu alt tarafı 6-8 milyonluk sağ bek yok ortada? Demekki para yok.

Nerde aga bu paralar ?
Paralar gitti, icardi, Zaha, Tete, Sergio, Ndombele. Yüksek maaşlara gidiyor paralar. Yanlış transferler çoğu kaynağı heba ediyor.

Bonservis verip adam almak için kasada sıcak para gerekiyor. Bu yönetim bırak kasa kolaylığı yapmayı, kasadaki paraya göz dikmiş durumda. Bonservis verip adam alamıyorsun. Düşük bonservisli yüksek maaşlı oyuncuları tercih ediyorlar. Onlarda hep elde patlıyor. Kulübe kazık gibi giriyor. Kulüp borçtan faizden belini doğrultamıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt