Nedim Tokuyucu
Baba Gündüz
- 20 Ocak 2010
- 85.615
- 66.410
- 4.933
Para çok tatlı bişeyBu arada kadirin dursuncu olması acayip saçma bir olay olur herifi uyelikten attıran kişi dursunburada Keramettin admirde demişti.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Para çok tatlı bişeyBu arada kadirin dursuncu olması acayip saçma bir olay olur herifi uyelikten attıran kişi dursunburada Keramettin admirde demişti.
Çokda iyi bir şey oldugunu ekleyelimPara çok tatlı bişey
Adamlara haksızlık etmeyin 60 günde 37 şehir gezmişler. Sen ben gezebilirmiyizArkadaşlar mesele transfer meselesi değillllll, mesele bu şampiyonlukla geçen 2 senenin gelirleri nerdeeee,? Floryanın satışından gelecek olan para ile transfer yapılacağı, fakat bloke koyulunca böle laps diye ortada kalmaları aşikar değil mi, işte tamda burda en kritik soru bu ; paralar nerdeeee ???
Tmm Uğur haksız diyelim, e nerde aga transferler, 1 aydır 6-8 milyonluk 20 yaşındaki çoçuğu alamadınız, diğer Rusya işi de tmm yalan diyelim, yahu alt tarafı 6-8 milyonluk sağ bek yok ortada? Demekki para yok.
Nerde aga bu paralar ?
10k euroya forumun dursun neferi olurumÇokda iyi bir şey oldugunu ekleyelim
10 mu ben 5K euroya olurum la10k euroya forumun dursun neferi olurum
Piyasayı düşürmeyelim10 mu ben 5K euroya olurum la![]()
Eğerki aldığım ürünlerden biletlerden bu yaptıkları gezilerde 1 kuruşum varsa haram zıkkım olsun.Adamlara haksızlık etmeyin 60 günde 37 şehir gezmişler. Sen ben gezebilirmiyiz
para konusunda büyük hilmi veya iplikçi nedim favlarımız olmalıdır.Çokda iyi bir şey oldugunu ekleyelim
Sadece dursunu savunurak havadan 180bin tlPiyasayı düşürmeyelim
o konuda okan hocaya ben de kırgındım.maaşlar ödenmeyince hocalık bir durum olmayacak zaten
ayriyeten yangın gecesi çıkıp yönetime siper oldu benim için bir değeri kalmadı!
kendi düşen ağlamaz!
bu seneden ümidi olan maldır!
ben dün dedim Okan buruk 8 no işini çok sallamıyor diye kimi oynatsam olur o bölgede kafasında istemiştir Vecino'yu da yaşına yavaşlığına filan bakmadan.
Yav sen niye sürekli Tier 5 adamların tweetleriyle gaza geliyorsun dostum ya.
1/3 tutuyor.Baskan: Fatih Terim
Sportif AŞ: Erden Timur
Futbol Direktörü: Emre Belözoglu