Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar mesele transfer meselesi değillllll, mesele bu şampiyonlukla geçen 2 senenin gelirleri nerdeeee,? Floryanın satışından gelecek olan para ile transfer yapılacağı, fakat bloke koyulunca böle laps diye ortada kalmaları aşikar değil mi, işte tamda burda en kritik soru bu ; paralar nerdeeee ???

Tmm Uğur haksız diyelim, e nerde aga transferler, 1 aydır 6-8 milyonluk 20 yaşındaki çoçuğu alamadınız, diğer Rusya işi de tmm yalan diyelim, yahu alt tarafı 6-8 milyonluk sağ bek yok ortada? Demekki para yok.

Nerde aga bu paralar ?

Arkadaşlar mesele transfer meselesi değillllll, mesele bu şampiyonlukla geçen 2 senenin gelirleri nerdeeee,? Floryanın satışından gelecek olan para ile transfer yapılacağı, fakat bloke koyulunca böle laps diye ortada kalmaları aşikar değil mi, işte tamda burda en kritik soru bu ; paralar nerdeeee ???

Tmm Uğur haksız diyelim, e nerde aga transferler, 1 aydır 6-8 milyonluk 20 yaşındaki çoçuğu alamadınız, diğer Rusya işi de tmm yalan diyelim, yahu alt tarafı 6-8 milyonluk sağ bek yok ortada? Demekki para yok.

Nerde aga bu paralar ?
Adamlara haksızlık etmeyin 60 günde 37 şehir gezmişler. Sen ben gezebilirmiyiz

Berkay diye 1 ahbabımız, harstvnin 10 bin tl vermesi sonucu forumu bırakmıştı heygidi günler

maaşlar ödenmeyince hocalık bir durum olmayacak zaten

ayriyeten yangın gecesi çıkıp yönetime siper oldu benim için bir değeri kalmadı!

kendi düşen ağlamaz!

bu seneden ümidi olan maldır!
o konuda okan hocaya ben de kırgındım.

muhtemelen hocayı aleni yalan söyleyerek kandırdılar da, daha zeki olmasını beklerdim kendisinden.

ancak sanırım durumun vehametini anladı ve 2 gün önce ilk serzenişini yaptı, okudun mu?

"transfer işi gizli olmalı, biz ise görüşmelerimizi her yere haber vere vere yapıyoruz" dedi. transferden sorumlu kişileri eleştirdi.

Ençok ta gücüme giden biz burda gecenin bu saatinde bas bas bağırırken, Galatasaray için konuşurken, habu çapsızlar kimbilir nerde, yiyip içip sçıyodur. Kutlamalar partiler zart zurt ohhhh.

Erden başkan ama yanlış ama doğru transfer için gece gündüz çalışıyordu. Sağlığını kaybetti adam. Adam bişeylerle uğraşıyordu. Ha bide şöyle bişi var 0 bonservis ile kısıtlama ile yapmaya çalışıyordu bunları.

Ha bide Erdenci Ahmetci Mehmetci falan değilim, çalışan adamın uğraşan adamın yanındayım. Ama yanlış ama doğru adam kendini parçaladı kulüp için. Koç bile Dursunu mahattap almıyordu, biliyodu tabi kim tehlikeli kim tehlikesiz ona göre.

bizim bu yönetimden kurtulmamız lazım. bunun için de ilacımız çok acı. başarısız olmak.

haftalardır büyük ikilemdeyim.

gs başarısız olsun ve bunlar gitsin VS gs başarılı olsun (bunlar bu seçenekte devam etmiş oluyor)

örneğin süper kupa maçı. bir yanım bjk'den fark yiyelim toz dumana karışsın diyor, diğer yanım caanım gs'a kıyamıyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt