Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 20.578
- 17.745
- 1.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İddia ettiğin ya da olduğunu düşündüğün şey sert bir iddia, hatta takım içinde hainlik olarak bile değerlendirilir, bu vakte kadar tamamıyla aksi görüntü veren birisi de bunu yapmaz. Ötesine geçeyim çok kötü ayrılan Angelino için Dybala mevzusunda benzer haber yapıldı adam çıktı asla dedi kendi hesabından.Gelmemeye teşvik ediyor demedim, sadece böyle bir şey olduysa da şaşırmam dedim.
Gözlem kısmına gelirsem de, son dönemde kulübün yaptığı paylaşımlarda mutsuz bir görüntüsü var. Ayrıca birçok muhabir ayrılmak istediğini söyledi. Eğer onlar yalan haber yapıyorsa bilemem
Tüm bunların dışında, tabi ki halihazırda takımda oyuncumuz olan birini, takıma gelmek istemeyen birine karşı suçlayacak halim yok. Boey gelmek istemiyorsa öncelikle kendi hedeflerine bizim lig uymadığı için gelmiyordur. Zaten öyle bir durumda da bir kere teklif edip konuyu kapatmak en iyisi. Ama sen de biliyorsun ki, oyuncular kendi aralarında sürekli iletişim halindeler ve bu tür şeyler normal görünüyor
Baskı mevzusu değil bu.Bizim transfer politikamız onların taraftar baskısı vs hata yaptırabilir gibi bir iht, bakalım görelim tabii heis, ben muhabbet olsun diye açtım konuyu![]()