Transfer Nöbeti #7 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kardeşim genel gözlemimi söylüyorum, ben senin her yorumunun altına gidip saçma sapan konuşma mı yazayım. Genel bir gözlemim varsa bunu dile getiririm.
Ayrıca bir oyuncu farklı takımda oynayan arkadaşına burası çok iyi kesin gelmelisin diyorsa, tam tersini de demesi gayet normal.
Kendin özel sektörde mi çalışıyorsun bilmiyorum ama iş hayatında da bu olmuyor mu? Geçmek istediğin bir firmada çalışan arkadaşın varsa, orada durumlar nasıl diye fikir almıyor mu insanlar? Böyle sorular sorulduğunda, her zaman burası güllük gülistanlık kesin gel mi deniyor sanıyorsun

Ayrıca kesin öyle olmuştur da demiyorum ama böyle birşey olmuşsa da şaşırmam demek istiyorum
Takımda herkesle iyi anlaşan, sevilen bir adama gidip Boey’i gelmemeye teşvik ediyor dersen bu iftiradır, kişisel yorum da değildir.

Bu gözleminin donesi nedir, ne gördün de Berkan Boey’e gidip Galatasaray’a gelmemeye teşvik ediyor izlenimi edindin, bir fotoğraf karesindeki halinden mi?

apdül bardakçı'yla cl'ye gidelim de gelen geçen aklımızı alsın dimi

verdict: NO

Ahmetcan haberleri kaynağı ne bir anda yükseliyor. Dış kaynak girdi mi?

Btw, Bjk Orkun işini tebrik etmek lazım. Fb'den daha iyi merkezleri oldu. Orkun-Gedson-Rafa çok iyi üçlü. Hala kadroları eksik gerçi ama Fb'den iyi kuruyorlar. Bakalım Solskjaer ne yapacak.

4222 gibi dizilecez muhtemelen. Leipzig yapiyordu bu dizilisi bi ara werner ve poulsenle.

Yine de avrupada 433 akmalı.

Btw, Bjk Orkun işini tebrik etmek lazım. Fb'den daha iyi merkezleri oldu. Orkun-Gedson-Rafa çok iyi üçlü. Hala kadroları eksik gerçi ama Fb'den iyi kuruyorlar. Bakalım Solskjaer ne yapacak.
fazla ofansif bi üçlü orkun zaten 10 no normalde kim savunma yapacak gedson'da o konuda çok iyi sayılmaz iç saha maçlarını kazanırlar deplasman ve avrupada folloş olurlar benim görüşüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt